Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.463
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.463
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Google’dan NFT Sektörüne Adım!

Google NFT

Google, NFT’lere yönelik politikasını yenilemek için oldukça önemli bir adım atarak NFT dünyasına olumlu yönde bakmaya başladı. 


▪️ Google, yayınlanan bir rapora göre, mobil yazılım politikasını güncelleyerek NFT gibi dijital varlıkları Google Play Store üzerinden oyunlarına entegre edebilme imkanı sağlayacak.

▪️ Joseph Mills, Google’ın grup ürün müdürü olarak, kullanıcılara karşı şeffaf olmanın tokenize edilmiş dijital varlıklarla ilgili uygulamalarda önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, geliştiricilerin potansiyel kazançları teşvik edemeyeceklerini vurguladı.

▪️ Google Play, politikasına uygun olmayan varlıklara kesinlikle izin vermeyecek. Google Play, bu değişiklikle birlikte gerçek para ile kumar, oyunlar ve yarışmalar politikasını koruduğunu duyurdu. Ayrıca, kumar uygunluk gereksinimlerini karşılamayan uygulamaların NFT kazanma şansı için oyun içi öge satın alımını tanıtma imkanına sahip olmayacakları belirtildi.

NFT’ler hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

▪️ Bu hamle, kullanıcıların güvenliğini ve adil bir oyun deneyimini sağlamaya yönelik oldukça önemli bir adımdır. Google Play, politikalarını güncellemeye devam ederek kullanıcıların memnuniyetini ve güvenini korumayı hedefliyor.

▪️ Geliştiricilerin ifadesine göre, Google’ın yeni politikası tüm geliştiricilere sunulmadan önce bir test aşamasından geçecektir. Bu test sürecinin süresi hesaplandığında, yeni kararların 2023 yılının sonlarına doğru uygulamaya geçmesi beklenmektedir.

▪️ Google, dijital varlıklar konusunda yeni stratejiler geliştirirken, Apple ise NFT satışlarına ek ücret uygulayarak kripto para sektöründen tepki almaya devam ediyor.

▪️ Apple, NFT’lerle ilgili adımlar atmış olsa da, satın alma işlemleri sırasında yalnızca Apple Pay kullanılabilme seçeneği sunmaktadır.

Zuckerberg, Twitter benzeri platform olan Threads’ı duyurmuştu. Biz de Coin Mühendisi ailesi olarak yerimizi aldık, lütfen buraya tıklayarak bizleri Threads’dan takip etmeyi unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir