Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.737
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.737
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Starknet Vakfı Ethereum Katman-2 Geliştirme için 5 Milyon Dolarlık Çekirdek Hibe Programı Başlattı

Starknet

Starknet Vakfı kısa bir süre önce Ethereum’un katman-2 alanının genişlemesini hızlandırmayı amaçlayan “5 Milyon Dolarlık Çekirdek Hibe Programı” adlı ilgi çekici bir girişim ortaya koydu. Uygunluk kriterlerini karşılayan projelere en fazla 25.000 USDC tutarında hibe sağlayan program 7 Mayıs’ta duyuruldu.

İlerleyen süreçte, 20 ekibin yer aldığı başarılı bir pilot aşama 500.000 USDC’nin ödenmesiyle sonuçlandı. Bir sonraki aşamada, Starknet ekibinin onayına göre programın 200’den fazla ekibe ulaşması bekleniyor.

Ekip şunları söyledi “Şimdi, küçük bir pilot proje (500.000 USDC değerinde 20 ekip) yaptıktan sonra, 200’den fazla ekibi desteklemek için programın büyük ölçekli devamı için fonlar yaklaşık 5 milyon USDC tahsis edildi.”

Blog yazısı, projelerin minimum uygulanabilir bir ürün (MVP) veya kavram kanıtı geliştirmiş olmaları ve Starknet topluluğunda aktif bir rol aldıklarına dair kanıt sunmaları için uygunluk kriterleri sağlamıştır. Üniversite öğrencilerinin hackerpace’lere, hackathon’lara, kurucu programlarına veya benzer fırsatlara katılımını kapsamaktadır. Öte yandan, adaylar belirli Starknet araçlarını ve ürünlerini kullanacaklarını veya bunlar üzerine inşa edeceklerini belirtmelidir.

Bu, Starknet Vakfı’nın Ethereum katman-2 alanında yaratıcılığı ve işbirliğini geliştirme misyonu hakkında bir izlenim bırakıyor. Vakıf, ölçeklenebilir çözümlerin oluşumunu hızlandırmayı amaçlayan kazançlı projelere mali yardım sunarken aynı zamanda ağın benimsenmesini ve kullanılmasını da sağlıyor.

Böyle bir duyuru, blok zinciri topluluğu içindeki pek çok kişinin giderek daha fazla heyecanlanmasına yol açarken, dışarıdaki kripto endüstrisi takipçileri de bu girişimi zincirler arası ölçeklenebilirlik ve ekosistem inşası için bir teşvik olarak takdir ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir