Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.040
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.040
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Savaş İhtimallerinin Ardından İsrail Menşeli Starknet Token Yükselişe Geçti

bitcoin

Kripto para sektörü çalkantılı gidişi bir yana dünyada gerçekleşmesi muhtemel bir savaş iddialarının ardından düşüşe geçti. Bitcoin’in düşüş trendinde bulunması ve geçtiğimiz günlerde kazandığı 72 bin dolar seviyesinden çok hızlı bir şekilde 61 bin dolara kadar düştüğünü ve birçok altcoin’in bu düşüşlerden daha da derin kayıplar yaşattığı bu dönemde İran’ın İsrail’i vurmasının ardından İsrail menşeli Starknet token yükselişe geçti.

İsrail Menşeli Starknet’in Yükselişi Piyasada Göze Çarptı

İran’ın İsrail’i vurması ardından halihazırda düşüşte olan kripto para sektöründeki düşüşler daha da derinleşirken, İsrail menşeli Starkware’in Starknet token’ı yükselişe geçti.

Starknet, İsrail İran arasında yaşanılan gerilimin ardından ciddi bir yükselişe geçti ancak grafikte de görüldüğü gibi hızlıca bir satış yedi ve şu anda TradingView verilerine göre yüzde 13 düşüşle 1.32 dolardan işlem görüyor.

Halihazırda düşüş yaşayan kripto para piyasasında İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim de eklenince Bitcoin birdenbire 61 bin doların altına düştü ancak sonrasında toparlanarak kendini 62 bin doların üzerine atmayı başardı. Bununla birlikte Bitcoin’de düşüşün devam etmesi de bu konjonktürde oldukça olası görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir