Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.737
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.737
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Telos, SNARKtor Destekli Yenilikler için 1 Milyon Dolarlık Yatırımla Güçlendi

Telos

Blok zinciri alanında öncü bir kuruluş olan Telos, merkezi Asya’da bulunan ünlü bir sermaye şirketi olan Presto Labs’tan 1 milyon ABD doları yatırım almayı başardı. Bu stratejik ortaklık, SNARKtors destekli Ethereum Layer 2 zkEVM ağını tamamlayarak daha da geliştirilmesini ve uygulanmasını amaçlamaktadır. Telos topluluğu, fonları Telos tarafından oluşturulmakta olan yeni SNARKtor destekli Ethereum Katman 2 zkEVM ağının geliştirilmesi için kullanacaklarını söylediklerinde bu fonun oynadığı önemli rolü vurguladı. Toplanan para, kuruluşumuz bünyesinde teknoloji altyapısını hızlandırmaya odaklanan Hong Kong merkezli iş birimi olan SNARKtor Labs’ın kuluçkasını desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda genel operasyonlarımızı ve sürekli gelişimimizi de kapsayacaktır, diye bahsettiler.

Presto Labs, L2 ve SNARKtor Labs Genişlemesi için Telos ile İş Ortaklığı Yapıyor

Presto Labs’ın Telos’u desteklemeyi seçmesi, kuruluşun blok zinciri projesinin inovasyonda bir atılım olma kapasitesine sahip olduğuna inandığının bir göstergesidir. Presto Labs’ın 1 milyon dolarlık desteğiyle Telos’un blok zinciri sistemlerinde ölçeklenebilirlik ve gizlilik özelliklerine ilişkin çabaları teşvik edilecek.

SNARKtor Labs’ın Hong Kong’da açılması, Telos’un ABD’nin ötesine ve Hong Kong’da DeFi’nin gelişimini artırma yönündeki ilk adımıdır. Böyle bir taktik, Telos’un ZK-proofing teknolojisinin benimsenmesini hızlandırmaya odaklanmak da dahil olmak üzere Hong Kong’da blockchain inovasyonunda lider olarak kendini kanıtlaması için temel oluşturmaktadır.

Blok zincirinin ölçeklenebilirlik ve gizlilik sorunlarına yanıt veren SNARKtor, Telos’un blok zinciri altyapısında olağanüstü bir sıçrama olarak kabul edilmektedir. Telos projesi Presto Labs teknolojilerini uygulayacak ve bu da yeni merkezi olmayan finans ve dijital egemenlik piyasalarında lider rolünü oynamalarına olanak sağlayacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Genel’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir