Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.563
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.563
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu Altcoin NFT, Ortaklık ve DeFi Haberleriyle Uçtu!

Telos (TLOS), yeni ortaklıklar ve çeşitli NFT ve DeFi uygulamalarının piyasaya sürülmesinin ardından yatırımcıların ilgisiyle Ocak ayının en düşük seviyesinden %229 yükseldi. Bu yazıda, altcoin projesine yönelik talebi tetikleyen 3 faktörü listeleyelim.

Altcoin projesinin ATH seviyesine çıkmasının 3 nedeni

TradingView’den alınan veriler, 10 Ocak’ta 0,42 dolara düştüğünden bu yana, 26 milyon dolar rekor işlem hacmi ile TLOS’un fiyatının %229 artarak 1.39 dolara yükseldiğini gösteriyor. TLOS için yükselen fiyat ve ivmenin üç nedeni, proje hakkında farkındalığı artıran birkaç yeni ortaklık, TLOS ağında yayınlanan NFT’ler ve DeFi projelerinin başlatılması ve tokenin Anchor cüzdanına entegrasyonu. Yazının devamında, coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız analist Jordan Finnesth’in listelediği bu 3 faktöre göz atalım.

Altcoin projesinin ortaklıkları marka bilinirliğini arttırdı

Telos ağı, son haftalarda protokole yeni bir kamu bilinci düzeyi getirmeye yardımcı olan birkaç yeni ortaklık ve entegrasyon gördü. En dikkate değer entegrasyonlardan biri, takipçilerin Telos ağındaki dApp’leri takip etmelerine yardımcı olan DappRadar ile oldu. Telos Vakfı ayrıca, tüm işlemlerini Telos Blockchain üzerinde işleyecek olan, kendi kendini yöneten araç paylaşımı uygulaması BikeChain ile ortaklığını duyurdu.

Yeni DeFi altcoin ve NFT dApps lansmanı

Telos’a dikkat çekmeye yardımcı olan ikinci bir faktör, ağ üzerinde likiditeyi ve kullanıcıları protokole çekmeye yardımcı olan çok sayıda yeni NFT ve DeFi uygulamasının piyasaya sürülmesi. Son zamanlarda ağ, Telos ağı üzerine kurulu ilk yerel merkezi olmayan değişim olan OmniDEX’in piyasaya sürüldüğünü gördü. Yakın zamanda Telos’ta başlatılacak diğer projeler arasında TelosPunks NFT projesi, cross chain NFT pazar yeri tofuNFT, NFT sosyal medya uygulaması APPICS ve AristotleDAO DeFi protokolü yer alıyor.

Anchor cüzdan entegrasyonu

Fiyattaki artışla aynı zamana denk gelen Telos ekosisteminden gelen en son gelişme, ağın greymass’tan Anchor cüzdanıyla entegrasyonu.

Anchor ile bu entegrasyon, TLOS yatırımcılarının Telos web cüzdanı, Kararlı Seçmen ve Staker One platformu dahil olmak üzere ağ üzerinde çalışan çeşitli uygulamalarda güvenli bir şekilde oturum açmasını sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir