Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Stack, Yatırım Turunda 3 Mi $ Topladı!

Zincir içi noktalar altyapısı geliştiren Stack, tohum finansmanında 3 milyon dolar topladı.

Girişim şirketi Archetype, Coinbase Ventures, Scalar Capital, A.Capital, Balaji Srinivasan, Nadav Hollander, Henri Stern, Cooper Turley ve Colin Armstrong’un da katıldığı tura liderlik etti.

Archetype Kurucusu Ash Egan, yaptığı açıklamada “Stack, kripto için uygulama çağının şafağında ön planda ve merkezde” dedi. “Döngünün bu aşamasına girerken, Archetype tüketici ürünleri ve altyapı konusunda kararlılığını ve heyecanını sürdürüyor.”

Stack, puan tahsisleri, lider tabloları ve güvenilir token kullanımı da dahil olmak üzere zincir üzerindeki birçok noktaları atamak ve izlemek için çerçeveyi oluşturur.

Kullanıcı puanlarını ERC-20 tokenleri, eth veya diğer varlıklar için kullanabilir. Stack, “çiftçiliği” caydıran veya bir projenin finansal sistemini kişisel kazanç için kötüye kullanan daha uygun fiyatlı ve daha basit zincir üstü noktalar sağlamayı amaçlıyor.

Stack CEO’su ve Kurucusu Graeme Boy, yaptığı açıklamada, “Zincir üstü noktaların sadakat programlarına daha fazla değer ve güvenlik kattığına ve tüketicilerin bu uygulamalara daha hızlı uyum sağlamasını sağlarken, aynı zamanda hem markalar hem de tüketiciler için riski azaltacağına inanıyorum” dedi. “Puan sistemleri Blockchain’lerin doğal güçlü yönleri ve kullanım durumları ile kusursuz bir şekilde uyum sağlayın.”

Daha önce yapılan bir araştırmaya göre kripto puanları web3 endüstrisinde 17 Şubat’a kadar 115 milyar puan dağıtan projelerle ilgi kazandı. Kripto puanları, topluluk katılımını teşvik etmenin ve bencil aktörleri caydırmaya çalışırken projelere bir miktar oyunlaştırma katmanın bir yoludur.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir