Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.575
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.575
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dymension (DYM) Nasıl ve Nereden Stake Edilir?

dymension (dym)

Dymension (DYM) stake edip airdrop almak işin en kolay yoludur. Ancak en zahmetli kısım bu stake işleminin nasıl yapılacağını kavramaktır. Staking’in riskler içerdiğini ve devam etmeden önce kapsamlı bir araştırma yapmanın önemli olduğunu lütfen unutmayın.

Dymension (DYM) Nasıl Stake Edilir?

Dymension ekosistemine katılmanın ve pasif gelir elde etmenin en kolay yolu “Staking” olabilir. DYM varlıklarınızı Dymension Portalı aracılığıyla stake etmeye başlamanız için en önemlisi doğrulanmış kişiyi seçmektir ve seçerken de sizlerden talep edilen komisyonu göz önünde bulundurmaktır. Bu stake araçlarını seçerken bazılarının %5 bazılarının ise %20 bandında komisyon aldığını görmek mümkün. Ayrıca göze çarpan bir diğer kısım ise “Voting Power” kısmı. Bu kısma pek önem verilmese de ne kadar yüksek olanı seçersek bizler için oylamada o kadar etkili olacaktır.

Resmi web sitesindeki DYM staking portalını ziyaret edin.

İşlemlere başlamadan önce bir MetaMask cüzdanına ihtiyacınız var eğer bir MetaMAsk cüzdanınız yoksa aşağıdaki videoyu izleyerek kurulumu yapabilirsiniz.

MetaMask kurulumunu yaptıktan sonra sıra stake işlemini yapmaya geliyor. Öncelikle Dymension (DYM) listeli bir borsadan varlıklarımızı alalım ve MetaMask cüzdanımıza gönderelim. Ardından buraya tıklayarak Portal’a geçiş yapalım. Sağ üst kısımdan “Connect” butonuna tıklayıp MetaMask cüzdanımızı bağlayalım.

Dymension (DYM) stake

Şimdi ise sıra geldi doğrulayıcıyı seçmeye. Bu kısımda hangi doğrulayıcıya “Stake” işlemi yapmak size kalmış. Ancak seçeceğiniz doğrulayıcının komisyonuna ve “Voting Power” yani oylama gücüne dikkat etmelisiniz.

Dymension (DYM) stake

Seçiminizi yaptıktan sonra sağ tarafında yazan “Stake” butonuna tıklayın ve karşınıza çıkan ekrandan ne kadarlık bir DYM stake etmek istediğinizi seçin. Ardından MetaMask cüzdanınıza gelen onaylamaları yapıp stake işleminden çıkabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir