Kriptolar:
29620
Bitcoin:
$61.019
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.20
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 2.05
Korku & Açgözlülük:
55 / 100
Bitcoin:
$ 61.019
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.31 T

THETA Coin Yorum ve Geleceği: 5 Dolar Olacak Mı?

Kripto para piyasası bugün Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla 2 yılın ardından ilk kez 67.000 dolar ve 3.500 doları aşmasıyla hareketli bir gün geçiriyor. Bu tip yükseliş piyasasında, bazı altcoin’ler daha fazla değer kazanma eğiliminde oluyor ve bunlardan biri de son 24 saatte %40 yükselen Theta (THETA).

THETA Coin Yorum ve Geleceği

Theta Network (THETA) fiyatı bugün %40 yükselerek şu anda yaklaşık 3,25 dolar seviyesinde işlem görüyor – bu seviye son olarak 2022 başlarında görülmüştü, ancak 2021’de kaydettiği 13 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala çok uzakta.

Son fiyat artışı, Theta Network Twitter hesabının Theta EdgeCloud Faz 1’in 2024’ün 2. çeyreğinde geleceğini duyurmasıyla birlikte geldi. Ekip, bir blog yazısında, Theta EdgeCloud’un yapay zeka hesaplamasının yeni bir çağını nasıl başlattığını, geliştiricilerin, araştırmacıların ve işletmelerin sınırsız GPU işlem gücüne erişmeleri için en gelişmiş merkeziyetçi platformlardan biri olarak sunduklarını özetledi.

EdgeCloud’un altyapısını destekleyen temel, yıllardır geliştirilmekteydi ve 1. fazın 1 Mayıs 2024’te piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor. Bu önemli gelişme yatırımcı ilgisini artırıyor olabilir.

İlginizi Çekebilir: Dymension (DYM) Nasıl ve Nereden Stake Edilir?

THETA/USDT fiyat grafiğine bakıldığında, token Kasım ayından bu yana aylarca 0,8 dolar ile 1,4 dolar arasında yatay seyretti. Fiyat bu yılın başlarında 1,4 dolarlık direnç seviyesinden birkaç kez reddedildi. Ancak bugün Theta nihayet bu uzun vadeli kanaldan yukarı doğru kırıldı. Genellikle bir fiyat uzun bir kanaldan yukarı doğru kırıldığında, yeni bir aralık belirlemek için “keşif moduna” girer.

200 günlük hareketli ortalama şu anda yaklaşık 0,76 dolar seviyesinde olup, fiyatlar buradan düzeltirse dinamik destek seviyesi olarak görev yapmaktadır. RSI bugün günlük grafikte 70’in üzerine aşırı satım seviyelerine ulaştı ancak yazının yazıldığı sırada 42’ye geriledi. Bu, hala daha fazla yükseliş için alan olduğu anlamına geliyor.

Theta, en son Bitcoin dalgasından yararlanarak, daha yüksek değerlere ulaşmak için Fibonacci 2.618 seviyesi civarındaki kritik 1,4 dolarlık direnci aştı. Bu kırılma, yenilenen yükseliş momentumunu ilerletmede önemliydi.

Theta Network (THETA) Nedir?

Theta, video, yapay zeka ve eğlence kullanım senaryoları için Katman 1 blok zincir ve merkeziyetçi altyapıdır. İki tamamlayıcı sistemden oluşur.

Kanıt olarak hisse Theta blok zinciri, ödemeleri, ödülleri, staking’i ve akıllı sözleşmeleri yönetir. Edge Network ise video akışları, yapay zeka görevleri, bilimsel simülasyonlar, finansal modelleme ve daha fazlasını hesaplama, depolama ve aktarma üzerine odaklanır. THETA staking ve yönetim için, TFUEL ise işlemler ve akıllı sözleşmeler için kullanılan iki yerel token’dır.

2024 yılının ilerleyen zamanlarında, Theta EdgeCloud adı verilen yeni nesil Edge Network, tamamen merkeziyetçi bir mimari üzerine inşa edilen ilk hibrit bulut platformu olarak piyasaya sürülecek. Bu, merkeziyetsiz Theta sistemine bulut bilişim yetenekleri kazandıracaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir