Kriptolar:
29620
Bitcoin:
$61.107
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.20
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 2.05
Korku & Açgözlülük:
55 / 100
Bitcoin:
$ 61.107
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Stablecoin Onchain Analizi: Borsaya Girişler Arttı!

Onchain Analizi: Market Kapitülasyon

Stablecoin Onchain Analizi: Borsaya Girişler Arttı! Onchain verilerine göre, stabilkoin borsa arzı oranı (SOV) ve stabilkoin borsa net akışı (SNA) değerleri yükseliş trendinde. SOV, borsalarda bulunan stabilkoin miktarının toplam stabilkoin miktarına oranını ifade ederken, SNA ise bir günde borsalardan çıkan ve giren stabilkoin miktarı arasındaki farkı göstermektedir.

SOV değeri, Haziran 2020’den bu yana en yüksek seviyesini yakalamış durumda. Bu durum, borsalarda bulunan stabilkoin miktarının arttığını gösteriyor. SNA değeri ise Temmuz 2023’ten bu yana en yüksek seviyesinde. Bu durum, borsalara giren stabilkoin miktarının çıkan miktardan fazla olduğunu gösteriyor.

Bu gelişmeler, stabilkoinlerin çoğunlukla bireysel yatırımcılar tarafından piyasaya girdiğini gösteriyor. Bireysel yatırımcılar, genellikle kripto para piyasalarında volatiliteyi azaltmak için stabilkoinleri kullanıyor. Bu nedenle, stabilkoin arzının artması, bitcoin fiyatında göreceli bir düşüşe neden olabilir.

Bitcoin fiyatı, son aylarda düşüş trendinde. Bu durum, bireysel yatırımcıların riskten kaçındığını ve stabilkoinlere yöneldiğini gösteriyor. Eğer bu trend devam ederse, bitcoin fiyatında yerel bir dip oluşabilir.

Elbette, stabilkoin arzının artması bitcoin fiyatında düşüşe neden olacak anlamına gelmez. Ancak, bu durum olası bir düşüş ihtimalini artırıyor.

Dikkatinizi çekebilir: Celestia ve teknolojisinin Ethereuma Etkisi!

Yatırımcılara Öneriler

Stabilkoin arzının artmasının bitcoin fiyatında düşüşe neden olabileceğini göz önünde bulundurarak, yatırımcılar aşağıdaki önlemleri alabilirler:

  • Bitcoin fiyatını yakından takip edin.
  • Bitcoin fiyatında düşüş eğilimi başlarsa, pozisyonlarınızı azaltın veya kapatın.
  • Stabilkoinlere yatırım yapmak istiyorsanız, uzun vadeli yatırım planı yapın.

Stabilkoin arzının artması, bitcoin piyasaları için önemli bir gelişme. Bu gelişmenin bitcoin fiyatını nasıl etkileyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Stablecoin Onchain Analizi ilerde bizlere bu gibi durumlar zamanı ne yaşanacağı ile ilgili yardımlar ediyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir