Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.213
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.213
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Sorare, Premier League İle Web3 Ortaklığı Kurdu

Sorare

Blockchain tabanlı oyun platformu Sorare, dünyanın önde gelen futbol ligi Premier League ortaklık kurduğunu duyurdu.

Blockchain teknolojileri gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Teknolojinin gelişimi ile birlikte bir çok proje çeşitli alanlarda faaliyet göstermeye ve önemli ortaklıklar kurmaya devam etmekte. Bir blockchain oyun platformu olan Sorare projesi de bunlardan biri.

Yeni yapılan bir duyuruya göre proje önemli bir ortaklığa imza attı.

Sorare, İngiltere Ligi İle Ortaklık Kurdu

Web3 spor oyunu geliştiricisi Sorare, İngiltere futbol ligi Premier League ile bir anlaşma imzaladı. Anlama ile Sorare web3 spor oyununa, ligin 20 takımının tüm oyuncularına dayalı NFT kartları ekleyebilecek.

Aynı zamanda oyun içerisinde özel müsabaka ve birçok yeni modu eklenmesi planlanmakta.

“Taraftarların tuttukları takımları ve oyuncuları takip etme biçimleri gelişiyor ve Premier Lig her zaman taraftarlarla etkileşim kurmanın yollarını arıyor”

Sorare, NFT tabanlı spor oyununu ilk olarak 2018 yılında piyasaya sürdü. Şirketin şu anda 50 farklı ligde yaklaşık 300 spor kulübü ile anlaşması bulunmakta. Bunlar arasında İtalya’nın Serie A, İspanya’nın La Liga, Almanya’nın Bundesliga ve Amerika Birleşik Devletleri’nin MLS gibi üst düzey isimler yer alıyor.

Ayrıca Sorare, 2022 Dünya Kupası için oyununun oynaması ücretsiz bir versiyonunu piyasaya sürmek üzere FIFA ile ortaklık kurdu. Ortaklık sırasında 585.000’den fazla taraftar Sorare’ye kaydoldu.

Sorare farklı spor dallarına da yayılmakta. Şirket NBA ve MLB ile anlaşmalar imzalayarak Sorare’nin futbol, basketbol ve beyzbol taraftarlarına ulaşmasını sağladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version