Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.009
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.009
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, Bitzlato İle İlgili Bazı Hesapları Engelledi

Binance Bitzlato

Kripto borsası Binance, bazı kullanıcılara göre Bitzlato ile ilgili olarak platformdaki bazı hesapları kullanıma kapattı.

18 Ocak’ta, Rusça konuşan bir grup Binance müşterisi, bloke edilen hesaplardan ve paralarını borsadan çekememekten şikayet etti. Etkilenen kullanıcılar, sorunları bildirmek için bir Telegram grup sohbeti oluşturdu ve hesapların herhangi bir uyarı yapılmadan bloke edildiğini belirtti.

Şu anda 1.000’den fazla üyesi bulunan grubun üyeleri derhal blokajlar ile Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın kripto firması Bitzlato’ya karşı yürüttüğü yaptırımlar arasında paralellik kurdu. ABD Mali Suçları Uygulama Ağı da Binance’i en çok Bitcoin satan şirketler arasında listeledi.

Birçok sohbet üyesi, Bitzlato ve Binance hesapları arasındaki gelen ve giden işlemler de dahil olmak üzere Bitzlato’yu kullandıklarını açıkça itiraf etti. Etkilenen bazı kullanıcılar da Bitzlato’ya yönelik eylemle ilgili öfke ve kafa karışıklığını dile getirdi.

Bir sohbet üyesi, “Henüz hiçbir yerde yasaklanmamış olmama rağmen, BTC-e, Wex ve şimdi de Bitzlato’da biraz kaybettim, ancak bu yasakların kanunsuzluk olduğunu düşünüyorum,” diye yazdı.

Binance sözcüsü yaptığı açıklamada, son askıya almaların gerçekten de Bitzlato ile bağlantılı olduğunu söyledi. Temsilci, “Geçen hafta, uyum ve soruşturma ekibimiz, Bitzlato davasıyla ilgili olarak, Doğu Avrupa ve BDT dahil olmak üzere çeşitli ülkelerden bazı kullanıcıların hesaplarını askıya aldı” dedi.,

Binance’in sözcüsü, askıya alma işlemlerinin çoğunun geçici olduğunu vurguladı. Kripto borsası ayrıca kullanıcılara, Binance hesaplarının neden engellenebileceğine ve böyle bir durumda ne yapmaları gerektiğine dair Binance’in makalesine göz atmalarını tavsiye etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir