Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.752
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.752
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Birleşik Krallık, FTX İle İlgili Hayır Kurumunu Soruşturuyor

Birleşik Krallık FTX

Birleşik Krallık hayır kurumu denetleyicisi, FTX ile bağlantılı hayır kurumu Effective Ventures Foundation’ı soruşturuyor.

30 Ocak tarihinde yapılan açıklamada, FTX’in Effective Ventures’ın fon kaynağı olması nedeniyle soruşturma başlatıldığı açıklandı. Soruşturma Birleşik Krallık ülkelerinde hayır kurumlarını denetleyen Charity Komisyonu tarafından başlatılmakta.

Komisyona göre, Effective Ventures, FTX ile olan bağlarını potansiyel olarak diğer varlıkları etkileyen “ciddi bir olay” olarak bildirdi ve düzenleyicinin mütevellilerini soruşturması için kapıyı açtı.

Komisyon, “Şu anda mütevelliler tarafından yanlış yapıldığına dair bir gösterge yok” dedi.

“Ancak, hayır kurumunun varlıklarına yönelik potansiyel risklere dair göstergeler var ve soruşturma, gerçekleri tespit etmek ve mütevellilerin hayır kurumunun varlıklarını korumasını ve hayır kurumunu görev ve sorumluluklarına uygun olarak yürütmesini sağlamaya yardımcı olmak için açıldı.

Birleşik Krallık Yardım Komisyonu, mütevellilerin soruşturmanın bir parçası olarak “tam işbirliği” yaptıklarını ve bulguları hakkında bir rapor yayınlayacağını bildirdi.

Düzenleyici kurum soruşturmayı FTX’in ABD’de 11. Bölüm iflas başvurusunda bulunması ve eski CEO Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’da tutuklanmasının ardından 19 Aralık’ta açtı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir