Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.395
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.395
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Solana Son Gerilemelerden Kurtuldu mu?

Solana

Solana Son Gerilemelerden Kurtuldu mu? SOL ağı, yakın zamanda yaşanan bir ağ sorununun ardından bir iyileşme kaydetti.

İlginizi çekebilir: Bitcoin ETF Onayı Skandalı! SEC Hedef Tahtasında!

Solana Ekosistemi Güçlü Kalıyor

Son zamanlarda artan kesinti endişelerine rağmen Solana ekosistemi dayanıklılık sergiledi ve önceki toplam değer kilitli (TVL) rekorlarını aşarak zorlukların ortasında güçlü bir performansın sinyalini verdi. Bununla birlikte, SOL’un fiyatında büyüme görülürken, olumsuz havanın devam etmesi potansiyel olarak ağın beklentilerini etkiliyor.

Solana (SOL) ağının yakın zamanda yaşadığı kesinti, şüphecilerin geleceği ve ekosistemi konusunda şüphelere yol açtı. Bu belirsizliklere rağmen son veriler Solana ekosisteminin toparlandığını ve 1 Ocak’ta kırılan önceki TVL rekorunu geride bıraktığını gösteriyor.

En son güncelleme itibarıyla hem USD hem de SOL cinsinden ölçülen TVL, Kasım 2022’den bu yana zirveye ulaşarak ekosistemin mali gücünü ve dayanıklılığını ortaya koydu.

Ancak bu olumlu gelişmeye rağmen Solana’ya yönelik genel algı olumsuz kalmaya devam etti. Sosyal platformlardaki negatif sohbetler devam ediyor, potansiyel olarak yatırımcı güvenini etkiliyor ve yatırım giriş ve çıkışlarının azalmasına yol açıyor.

Kullanıcılar arasındaki güvenin erozyona uğraması ve topluluk destek sisteminin zayıflaması, yeni kullanıcıların ekosisteme katılmasını engelleyebilir ve mevcut kullanıcıların da katılımlarını yeniden değerlendirmelerini derhal engelleyebilir. Ek olarak, duyarlılıktaki düşüş Solana’daki NFT satışlarını da etkiledi; mavi çip koleksiyonlarında geçtiğimiz ay önemli düşüşler yaşandı ve NFT taban değerlerinde de düşüş yaşandı.

Bununla birlikte, zorluklara rağmen SOL’un fiyatı büyüme gösterdi ve şu anda son 24 saatte %2,79 artışla 104,64 dolarda işlem görüyor. Ancak işlem hacminin 3,91 milyardan 1,91 milyara gerilemesi piyasadaki potansiyel oynaklığa işaret ediyor.


Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version