Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.825
% 4.46
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.825
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analist Duyurdu: Altcoinler Bu Nedenle Uçuşa Geçecek!

kripto para

Hedge fonu QCP Capital’ın analizine göre kripto para boğalarının portföylerini büyütmek için hala zamanları olabilir.

Kripto para piyasası, Bitcoin’in geçen gün 67 bin dolara yaklaşmasıyla birlikte haftaya iyi bir başlangıç yaptı. CoinGecko verilerine göre, piyasanın toplam değeri bugün yaklaşık %0,5’lik bir artışla 2,57 trilyon dolara ulaştı.

Herkes Bitcoin’in hafta sonu gerçekleşen halving’inden sonra kripto paraların hangi yöne gideceğini merak ediyordu. 10x Research ekibi, piyasanın halving sonrası birkaç ay boyunca güç kaybedebileceği konusunda uyarıda bulundu.

QCP Capital analistleri ise dün, Bitcoin fiyatının tarihsel olarak halving’den sonraki 50-100 gün içinde hızla yükselmeye başladığına dikkat çekti.

Analistler, “Eğer bu sefer de aynı şey olursa, BTC boğalarının uzun pozisyonlarını büyütmek için hala birkaç haftası var demektir,” dedi.

Piyasadaki fonlama oranlarının da bazı altcoinler için negatif bölgeye girdiğini belirten analistler şu yorumu yaptı:

“Kısa vadede fonlama oranlarının negatif kalmaya devam ettiği altcoinler ve meme coinler öncülüğünde bir short squeeze görebiliriz. Spekülatif algının artması, kaldıraçlı uzun (pozisyonların) devam etmesini sağlayabilir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir