Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.666
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.666
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Meme Coin Projesi Slerf’den, 10 Milyon Dolarlık Yanlış Yakım !

slerf

Solana tabanlı memecoin projesi Slerf (SLERF), pre-sale için ayrılan tokenlerin yandığını açıkladı. İşte detaylar!

Bitcoin’in yeni zirve yapmasıyla birlikte kripto para sektörüne olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son günlerde ise yatırımcıların oldukça ilgisini çeken bir memecoin çılgınlığı yaşanıyor.

Solana (SOL) tabanlı memecoin’lerin yaşadığı devasa yükselişler gözlerin bu kategoriye çevrilmesini sağladı. Solana ağı hızla büyürken, piyasadaki hacmin önemli bir kısmı memecoin’lere kaymaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: Solana’daki Memecoin Çılgınlığı!


10 Milyon Dolar Değerinde SOL Yaktı!

Solana tabanlı memecoin projesin Slerf (SLERF), sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda pre-sale yani ön satış için topladıkları yaklaşık 10 milyon dolar değerinde olan 5.171.020 adet SOL’u yanlışlıkla yaktıklarını açıkladı.

Ön satıştan yararlanmak için ekibe SOL gönderen kullanıcılara herhangi bir SLERF gönderimi yapılamadı. Bu gelişmenin ardından sert yükseliş, ardından ise düşüş görüldü.

Slerf, yaptığı paylaşımda durumu düzeltmek için yapılabilecek hiçbir şey olmadığını, çok üzgün olduklarını, ne yapacaklarını bilmediklerini ekledi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Meme Coin Projesi Slerf’den, 10 Milyon Dolarlık Yanlış Yakım !” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version