Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.586
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Stars Arena Ekibinden İyi Haber Geldi!

Stars Arena

Avalanche tabanlı popüler kripto para sosyal medya platformu Stars Arena, yakın zamanda yaşanan güvenlik ihlalinde kaybedilen fonların büyük bir kısmını geri almayı başardı. Saldırı sonucunda çalınan 266.104 AVAX’ın yaklaşık %90’ı platform tarafından başarıyla kurtarıldı.

İlginizi Çekebilir: Immutable X (IMX), Amazon ile Ortaklık Kurdu!

Avalanche tabanlı kripto para sosyal medya platformu Stars Arena, son güvenlik ihlali sırasında kaybedilen fonların büyük bir kısmını başarıyla geri kazandığını duyurdu. Platform, saldırı sonucunda çalınan toplam 266.104 AVAX’ın neredeyse %90’ını kurtarmayı başardı.

Stars Arena tarafından yapılan güncellemeye göre, her biri 119.246 AVAX tutarında iki ayrı işlemle 239.493 AVAX başarıyla geri alındı. Bu, başlangıçta kaybedilen toplam fonların önemli bir kısmını temsil ediyor.

Fonların kurtarılması, platform ve hacker arasında yapılan bir anlaşma sonucunda mümkün oldu. Hacker, çalınan fonları iade etmeye ve işbirliği yapmaya istekli olduğunu ifade etti. Onchain yayınlanan bir mesajda, “İşbirliği yapmak istiyorum” ifadesi dikkat çekti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Stars Arena, fonların iade edilmesi karşılığında, kurtarılan miktarın %10’u kadar bir ödül ücreti ödemeyi kabul etti. Ayrıca, kurtarma işlemi sırasında bir köprüde kaybolan 1000 AVAX için tazminat ödemeyi de kabul etti, bu da toplam ödül miktarını 27.610 AVAX’a çıkardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version