Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.001
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.001
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Singapur, Kripto Banka Hesaplarına Standart Getiriyor

Singapur

Singapur hükümeti, kripto sektöründen potansiyel müşterilerin taranmasına yönelik tek tip standartlar geliştirmek için geleneksel bankalarla birlikte çalışıyor.

Singapur Para Otoritesi (MAS), yerel bankaların dijital varlık hizmet sağlayıcılarının hesaplarını açma prosedürlerini optimize etmelerine yardımcı olmak için polis güçleriyle birlikte çalışıyor. Yarım yıllık bir işbirliğinin ardından, risk yönetimi ve durum tespiti için sonuçları ve sonuçları önümüzdeki iki ay içinde yayınlanacak.

Potansiyel kılavuzlar ayrıca sabit paralar, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve aktarılabilir oyun veya akış kredileri konularını da kapsayacaktır. Bankalar yalnızca kılavuz ilkelere değil, kendi risk değerlendirmelerine de dayanarak karar verme hakkını saklı tutacaklar.

Singapur, esnek vergi politikaları, çeşitli teknoloji yeteneklerine erişimi ve şirketlerin Asya saat dilimlerinde bölgede sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak tanıyan elverişli konumu sayesinde kripto işletmeleri için bir merkez olarak kendini kanıtlamıştır. Bununla birlikte, MAS, dijital ödeme belirteci hizmet sağlayıcılarının hem fiat hem de kripto para birimleri dahil olmak üzere tüketicilere “herhangi bir kredi olanağı” sunmasını yasaklamayı önerdi. Yerel kripto lobicileri teklife karşı olduklarını dile getirdiler.

Singapur’da Terraform Labs ve kurucu ortağı Do Kwon ile bağlantılı bir soruşturma yürütülüyor. Terra ekosisteminin daha sonra çökmesi, dijital varlık piyasasında yaklaşık 40 milyar dolarlık kayıpla büyük bir patlamaya neden oldu.

Singapur Para Otoritesi’nin girişimi, kripto sektörü için daha fazla şeffaflık ve düzenleme sağlama yolunda bir adım olarak görülebilir. Bu adım, kripto para birimlerinin kullanımı arttıkça dijital varlık işlemlerine olan güveni artıracak ve Singapur’un kripto sektöründeki liderliğini pekiştirecektir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir