Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.952
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.952
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Arbitrum, Tepkiler Sonrası Yeni Yönetişim Önerisi Sundu

Arbitrum

Arbitrum Vakfı, ilk başarısız yönetişim girişimi sonrası ortaya çıkan karmaşanın ardından bir dizi yeni yönetişim iyileştirmesi önerisi sundu.

Ethereum katman-2 çözümleri sağlayıcısı olan Arbitrum, ağ yönetimi için yeni Arbitrum İyileştirme Önerileri (AIP’ler) yayınlandı.

Yeni öneriler arasında AIP-1.1, akıllı sözleşme kilitleme programını, harcamaları, bütçeyi ve şeffaflığı kapsamaktadır. Diğer bir öneri olan AIP-1.2, mevcut kuruluş belgelerinde yapılan değişiklikleri ele almaktadır ve teklif eşiğini 5 milyon Arbitrum (ARB) tokeninden 1 milyon ARB’ye düşürerek “yönetişimi daha erişilebilir hale getirmek” için tasarlandı.

Arbitrum DAO’nun ilk önerisi olan AIP-1’e karşı bir fikir birliğine varıldığı bir tweet’te doğrulanmıştır. Token sahipleri, teklifin çok fazla konuyu kapsadığını savunarak itiraz etmiş ve vakfa yaklaşık 1 milyar dolar değerinde ARB tokeni verilmesini eleştirmişlerdir.

Arbitrum Vakfı, topluluk tepkisi nedeniyle AIP-1’in “muhtemelen geçmeyeceğini” belirtmiş ve daha sonra 700 milyon tokenin kontrolünü ele almayacaklarını açıklamıştır. Ayrıca “DAO’yu çalışır hale getirmek için alınan önlemleri açıklayan” bir şeffaflık raporu yayınlamıştır.

İki yeni AIP, Arbitrum topluluk forumunda yayınlanmış ve en az 72 saat boyunca geri bildirim için mevcut olacakları planlanan bir haftalık anlık oylamadan önce değerlendirilecektir. ARB fiyatları son 24 saat içinde %4 düşerek 1,22$’a gerilemiştir. Katman-2 tokenı, 23 Mart’taki airdrop’unun ardından büyük bir düşüş yaşamış ve o günkü 8,50 $’ın üzerindeki zirve fiyatından %86 oranında gerilemiştir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir