Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.796
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.796
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Silvergate Şirketinin CEO’su ve Üst Yöneticileri İşten Ayrılıyor

Silvergate

Başarısız kripto dostu bankası olan Silvergate şirketinden üç C-Suite yöneticisi şirketten ayrılıyor.

Sec’e yapılan bir dosya’ya göre, CEO ve Başkan Alan Lane, Baş hukuk sorumlusu John Bonino, 15 Ağustos itibarıyla şirketten ayrılıyor. Silvergate’in Finans direktörü Antonio Martino, 30 Eylül’e kadar görevinden ayrılması planlanıyor. 3 yönetici kıdem paketi alacak. Fakat şirket yöneticilere herhangi bir tazminat vereceğini söylemedi.

Silvergate’in Baş Risk sorumlusu Kathleen Fraher, Lane’in ayrılmasının ardından şirketin ve bankanın ‘Geçiş baş sorumlusu’ olarak yer alacak. Baş muhasebe sorumlusu Andrew Surry, baş mali işler sorumlusu olarak görev yerine gelmek için adım atacak.

Şuan da Şirket, banka Tasfiyesini takip etme planı kapsamında Şirket başkanı ve İcra kurulu başkanı veya Şirket ve banka Mali işler direktörü atamayı beklemiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Silvergate’in Düşüşü

Silvergate, kripto borsaları ve kurumsal yatırımcılar arasında Kripto ve Fiat işlemlerini etkinleştiren Silvergate Exchange Network ile kripto dostu bir banka olarak bilinmekte.

Bununla beraber yasa koyucular Silvergate’i şu anda feshedilmiş Alameda Research ile Ftx arasında ki işlemleri kontrol edemediği için eleştirdi. Daha sonra firmanın Coinbase gibi büyük müşterileri onunla bağlarını kopardığı için firma 2022’nin dördüncü çeyreğinde 1 Milyar $’lık zarar açıkladı.

Silvergate bu yılın Mart ayında operasyonlarını ve bankasını gönüllü olarak tasfiye edeceğini açıklamasından 5 gün önce SEN’i askıya aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir