Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.018
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.018
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple CFO’su İşten Ayrıldı!

Ripple’ın Mali İşler Direktörü Kristina Campbell, yaklaşık iki buçuk yıl sonra şirketten ayrıldı.

Kristina Campbell’ın LinkedIn profili, artık Ripple’da çalışmadığını ve bu aydan itibaren dijital sağlık hizmetleri sağlayıcısı Maven Clinic’te CFO olarak çalışmaya başladığını gösteriyor.

Harvard üniversitesi mezunu yönetici, 2021’de Ripple’da işe başlamadan daha önce finansal hizmetlerde birkaç yıl çalışmıştı.

Şirketin sözcüsü yaptığı açıklamada;

“Kristina’nın son 2+ yıldaki liderliğine ve güçlü küresel ivme, iş büyümesi ve düzenleyici olumsuzlukları atlattığımız için şirkete yaptığı katkılardan dolayı minnettarız.” “Ripple güçlü mali durumunu sürdürüyor ve dünya çapındaki kilit pazarlarda devam eden başarısına odaklanmış durumda.”

Ripple Yükselişte

Şirket, Sec ile düzenleyici kurumun şirkete dava açmasıyla bir savaşa girdi. Ayrıca Gelecek yıl için bir deneme yapılması planlanıyor.

Bununla beraber Ripple her ne kadar dava gibi sorunlarla karşılaşsa bile Singapur gibi birçok yerde genişlemeye devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Şirket Singapur’da Lisans Aldı

Blockchain ödeme şirketi Ripple, Singapur Para Otoritesi’nden dijital varlık lisansı aldı.

Ripple aldığı yeni Büyük Ödemeler Kurumu (MPI) lisansı ile firmanın ülkede düzenlenmiş dijital varlık token hizmetleri sunmasına olanak tanıyor. Alınan Lisans sadece Ripple’ın Singapur’daki yan kuruluşu Ripple Markets APAC Pte Ltd için geçerlidir.

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse yaptığı açıklamada,

2017 yılında Asya Pasifik genel merkezimiz olarak Singapur’u kurduğumuzdan bu yana ülke, Ripple’ın küresel işinde çok önemli bir rol oynadı.

Ayrıca, “olağanüstü yetenekleri ve yerel liderliği işe aldık, geçen yıl personel sayısını iki katına çıkardık ve Singapur gibi ilerici bir yetki alanında varlığımızı büyütmeye devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir