Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.398
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.398
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OpenSea, AnubisDAO Olayı İçin Soruşturma Başlatıyor!

OpenSea

OpenSea, NFT platformu olarak öne çıkan ve geçmişte tartışmalara neden olan AnubisDAO projesinin fonlarının çekilmesiyle ilgili yeni suçlamalara maruz kalıyor. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, eski bir OpenSea çalışanı olan Kevin Pawlak (0xSisyphus), bu olayla bağlantılı olduğu öne sürülüyor.

Eski çalışanın, takma adı “0xSisyphus” olan Pawlak‘ın AnubisDAO projesinin yatırımcılara tanıtılmasında önemli bir rol oynadığı ve çeşitli şüpheli iş anlaşmalarına karıştığı iddia ediliyor. Ancak, OpenSea tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket eski çalışanın bu tür faaliyetlere karıştığından haberdar değil.

OpenSea sözcüsü, “Kevin, Haziran 2023’te şirketten ayrılan eski bir çalışandır. Yönetim dışı bir pozisyonda çalıştığı OpenSea‘de sınırlı bir kapsama sahipti. Kendisinin söz konusu projelere dahil olduğuna dair herhangi bir bilgimiz bulunmamaktadır.” açıklamasında bulundu.

İlginizi çekebilir: Hamas’ın İsraile Saldırısı Piyasaları Etkiliyor!

AnubisDAO skandalı, Ekim 2021’de 13.556 Ether topladıktan sonra yaklaşık 20 saat içinde fonların farklı cüzdanlara gönderilmesiyle ortaya çıkmıştı. Bu olay, kripto dünyasında büyük bir yankı uyandırmış ve yatırımcıların milyonlarca dolarlık kayıplar yaşamasına neden olmuştu.

AnubisDAO skandalı sırasında ortaya çıkan iki sahte kullanıcı olan “Beerus” ve “Ersan”ın büyük olasılıkla fon kaybından sorumlu olduğu belirtildi. Bu gizemli kullanıcılar, olayın karmaşıklığını artırarak hala çözülemeyen birçok soru işareti bıraktı.

OpenSea, şu anda eski çalışanının iddia edilen rolüyle ilgili olarak herhangi bir kanıt olmadığını savunsa da, kripto topluluğu, AnubisDAO skandalının üzerindeki sis perdesini dağıtmak için daha fazla bilgi bekliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir