Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.244
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.244
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Shiba Inu Tarafında Topluluk Yakımları Sürüyor

Shiba Inu (SHIB) topluluğuna ait üç yakım platformu, son bir haftada toplam 223 milyon adet SHIB yakımı gerçekleştirdi.

Kripto ayı piyasası devam ederken, sektördeki projelerin geliştirme çalışmaları sürüyor. Yılın başlarında yaşanan Terra krizi, arz sorunlarını da beraberinde getirdi. Birçok kripto yatırımcısı, projelerde ilk olarak coin miktarına bakmaya başladı. Bunun etkisini en çok meme token’lar hissetmeye başladı. Shiba Inu tarafındaki arz fazlalığı, topluluğunu da harekete geçirdi. Shibburn, SHIB Super Store ve 1Cent yakım çalışmalarını hızlandırdı.

Shiba Inu Topluluğu, Yakımlara Odaklandı

Popüler kripto para birimlerinden birisi olan Shiba Inu (SHIB), topluluğu tarafından yoğun destek görüyor. Topluluk, düzenli olarak yakım aktivitesini sürdürerek proje arzını azaltmaya çalışıyor.

Topluluk yönetiminde olan üç platform, Shibburn, SHIB Super Store ve 1Cent dikkatleri üzerine çekiyor. Bu platformlar, haftanın en iyi SHIB yakımcıları oldular.

Son bir haftada SHIB tarafında, 223 milyon adet token yakım adresine gönderildi. 51 adet farklı işlemle gerçekleştirilen bu yakımlar, düzenli olarak gerçekleştirilecek.

Ayrıca Shibburn’un bildirdiğine göre, son 24 saat içinde 22 milyon adet SHIB sonsuzluğa gönderildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir