Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.752
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.752
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba İnu, Shibarium Beta Sürümünü Yayınladı

Shiba pazarlama uzmanı Lucie yaptığı açıklamada Shiba’nın artık halka açık testler için Shibarium köprüsünün beta sürümü yayınlandığını duyurdu.

Geçtiğimiz Nisan ayında duyurulan Shibarium üzerinde inşa edilen köprü kısmen işlevseldi.

Shibarium Beta Sürümü Yayınlanıyor

Shibarium köprüsü, Shiba kullanıcılarının ethereum ağı üzerinde 3. taraf olmadan yapmayı ve daha az riskle işlem yapmak için geliştirildi. Çoğu projenin sorunu olan ölçeklenebilirlik için proje Plasma Köprüsü teknolojisini kullanıyor.

Köprü Ethereum ağında ve sadece Erc-20 tokenleri ile destek sağlayacak. Köprü ana ağda başlayacağı için yüksek likidite getirmesi ön görülmekte. Ayrıca Layer 2 ağına Shibarium’un büyük bir fayda sağlayacağı bekleniyor.

Bununla beraber Pazarlama uzmanı Lucie, köprüde gerçek token kullanılmaması konusunda uyardı. Aynı şey Shibarium Puppynet içinde geçerli olduğunu söyledi.

Lucie ayrıca topluluğu varlıkların korunması için siteye bağlanmadan önce güvenirliğini kontrol etmeleri konusunda da uyardı.

Shiba Ekibi Hazırlanıyor

Geçtiğimiz haftalarda Shiba ekibi sosyal medyadan bir şeye hazırlık yapıldığını duyurdu fakat bunun hala ne olunduğu bilinmiyor.

Shibarium‘un Baş geliştiricisi Shytoshi Kusama ekibin Ağustos ayında Kanada’da gerçekleşecek olan Blockchain Futuris Konferansı ile meşgul olduğunu söylüyor.

Eth Toronto ve Eth Women’ın yer alacağı konferansta sponsor olarak Shib bulunmakta. Bu da Shib’i üst düzey kripto, blockchain projeleri ile aynı çizgiye denk getirecek seviyede.

Shytoshi’nin geçenlerde yayınladığı blog yazısına göre bir yapay zeka uygulaması ile konuşma yapacak. Bununla birlikte Shiba çatısı altında ki projeleri ve çok beklenen ‘Worldpaper’ı açıklayacak. Belki de çok beklenen Layer 2 çözümü Shibarium’u çıkaracak.

Shib Nereden Alınır?

Son olarak SHİB‘i Binance borsasından satın alabilirsiniz. Binance borsasına kaydınız yoksa %20 Komisyon indirimli buraya tıklayıp kaydolabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir