Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.523
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.523
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bybit Borsasından VIP ve Pro Kullanıcılara Özel Değişiklik

bybit,bybit vip,vip programı,bybit güncelleme

Bybit ,VIP ve Pro kullanıcılarına çok daha kali bir alım-satım ortamı sunmak adına, 20 Temmuz 2023’de Vadeli İşlemler ücretlerinde ayarlama gerçekleştirdi.İşte detaylar!

Bybit, kripto para birimleri ile işlem yapmak için kullanılan bir kripto borsasıdır. 2018 yılında Singapur merkezli bir ekip tarafından kurulmuştur. Özellikle vadeli işlem ve kaldıraçlı işlemler sunarak, tüccarlar ve yatırımcılar arasında popülerlik kazanmıştır.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) gibi çeşitli kripto para birimlerine ve kripto paraların ABD doları (USD) ve Tether (USDT) gibi stabil coinlerle olan çiftlerine erişim sağlar.

Borsada en çok bilinen özelliği, yüksek kaldıraçlı işlemler yapma olanağıdır. Ancak, kaldıraçlı işlemler riskli olabilir ve büyük ölçüde kâr elde edebileceğiniz gibi büyük kayıplara da neden olabilir, bu nedenle dikkatli olmanız önemlidir.

Ayrıca, Bybit borsası kullanıcılarına alım-satım işlemleri için çeşitli araçlar ve analitik veriler sunar, aynı zamanda kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Güvenlik, borsanın önceliklerinden biridir ve çift faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik önlemleri kullanıcıların hesaplarını korumaya yardımcı olur.


Alıcı Ücretleri 

Vadeli İşlemler sözleşmelerinde alıcı ücretleri 1 baz puan düşürüldü.Güncellenmiş ücret kademeleri için aşağıdaki tabloya bakabilirsiniz:

bybit,bybit vip,vip programı,bybit güncelleme


İki Yeni Pro Kademesi

İki yeni Pro kademesini kullanıma sunan Bybit ,önceden Pro 1, Pro 2 ve Pro 3 olan kademeleri artık sırasıyla Pro 3, Pro 4 ve Pro 5 olacak şekilde değiştirdi. Mevcut Pro 1, Pro 2 ve Pro 3 yatırımcıları, işlem hacimlerine göre karşılık gelen Pro 3, Pro 4 veya Pro 5 kademelerine yükseltildi.Güncellenen koşullar için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz:

bybit,bybit vip,vip programı,bybit güncelleme


Pro Statüsüne Geçiş

VIP 4 ve VIP 5 üyeler, API entegrasyonu sayesinde artık Pro statüsüne ulaşabiliyorlar. İşlem hacimlerinin %20’sinden fazlasını API İşlemlerine bağlayarak Pro yatırımcı olmanın avantajlarından ve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.


BYBIT VIP Güncellemesinin Bütün Detaylarına Buradan Ulaşabilirsiniz.


Bybit VIP Yatırımcılarının Avantajları

Sektördeki fikirleri ve analizleri içeren seçkin raporlar.

● VIP’lere özel Müşteri Destek kanalına ayrıcalıklı erişim.

● Yarış Deneyimlerine katılım fırsatları.

● VIP’lere özel etkinliklere davet.

● VIP’lere özel hoş geldiniz ve doğum günü hediyeleri.

● Özel VIP Temsilcinizden bire bir destek.

● Tüm popüler ürünlerde sadece VIP’leri bekleyen avantajlar.


İlginizi Çekebilir:Binance Beklenen Adımı Attı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir