Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.972
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.972
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ukrayna 225 Milyon Dolarlık Kripto Bağışı Topladı

Ukrayna-Rusya savaşı başlamasından beri Ukrayna bir çok kripto bağışı toplamış durumda. Crystal Blockchain verilerine göre bu rakam, 225 Milyon $ değerinde olduğu açıklandı.

Ülke Kripto Paraları Nerede Kullanılıyor?

Kripto paralar savaşta mühimmat ve silah eksikliği, tıbbi malzemeler için kaynak olarak kullanılıyor. Ayrıca bağış sayesinde diğer temel ihtiyaçların karşılanması sağlanıyor.

Twitter hesabından paylaştığı açıklamada şirket, Bu modern tarihin en önemli kripto bağış hamlesine yer veriyor. Ayrıca bu zorlu dönemde küresel dayanışmayı ortaya koyduğunu söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ukrayna’ya Kripto Bağışları Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl haziran ayında toplamda 135 Milyon Dolarlık bir bağış toplanmıştı.

Bu da kripto topluluğunun dünyanın dört bir yanından Ukrayna’yı desteklediğini ifade ediyor. Fakat savaşın azalması ile beraber 2022’nin ikinci yarısında ve 2023’ün genelinde bağışlarda azalma olduğu gözlemlendi. Bununla beraber, geçen yıldan itibaren sabit olarak ülkeye 10 milyon dolar bağış geliyor.

Cristal Blockchain, insani yardımın, askeri yardımdan daha fazla bağış toplandığını belirtti. İnsani yardım bağışının 134 milyon dolar askeri yardımın ise 91 milyon dolar olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir