Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.838
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.838
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB, Dogecoin ve Bu 6 Altcoin’den Büyük Haberler Geldi!

Shiba Inu (SHIB)’nun hız kesmeden devam eden token burn kampanyası ve balinaların birikime başladığı Dogecoin (DOGE) etrafındaki son gelişmeler, 6 altcoin ile beraber bugün inceleyeceğimiz haberler arasında olacak.

Dogecoin, Ripple, Terra ve 4 altcoin projesinden son gelişmeler

  • Dogecoin balinaları son 24 saatte daha aktif hale geldi. IntoTheBlock tarafından sağlanan veriler, şu anda Dogecoin’in 2,89 milyon farklı adreste tutulduğunu ve balinaların toplam Doge arzının 237 milyonunu paylaştığını gösteriyor. Bu, sadece balinalar tarafından 33 milyon dolarlık yatırım demek.
  • Solana tabanlı NFT pazar yeri Magic Eden, Sequoia Capital tarafından 27 milyon dolarlık fon bulabilir. Şirket ortaklarından Shaun Maguire, Ethereum’a bağlı olması nedeniyle OpenSea’nin daha az olduğunu ve bu nedenle Magic Eden’e fon ayıracaklarını duyurdu.
  • Terra kurucusu Do Kwon, bir Twitter fenomeniyle LUNA fiyatının bundan bir yıl sonrasına kadar 88 doların üzerinde kalacağına dair 1 milyon dolarlık iddiaya girdi.
  • Ripple ve SEC davasından son gelişmelerde, mahkeme, Ripple yöneticilerinin SEC’in kendilerine yönelik suçlamalarını kaldırma talebini reddetti. Reddin ardından, SEC, bireysel sanıkların Ripple’a katıldığını, ICO’nun başarısına olumlu katkıda bulunduğunu ve kar paylaşımına katıldığını göstermekle görevlendirildi.
  • Geçtiğimiz 24 saat içinde 774 milyondan fazla Shiba Inu (SHIB) yakıldı. Böylece, önceki güne göre %5967,15 oranında artış gerçekleşti. SHIB token burn kampanyaları hakkında, Coinmühendisi.com olarak aktardığımız Shibburn tarafından yapılan güncel açıklamalara buradan göz atabilirsiniz.
  • Lider kripto para borsası Binance, Kadena’yı (KDA) listeleyeceğini duyurdu. Ayrıca, KDA/BTC, KDA/BUSD ve KDA/USDT çiftleri işleme açılacak. Kullanıcılar alım satım hazırlıkları için artık KDA yatırmaya başlayabilir, ancak para çekme işlemleri 12 Mart 2022, saat 11:30’a (UTC) başlayacak.
  • Crypto.com, DeFi cüzdanına Shiba Inu (SHIB), Aave (AAVE) ve Binance USD (BUSD) dahil olmak üzere altı kripto para birimini ekledi: Dai (DAI), Klima DAO (KLIMA), Chainlink (LINK) ve Terra (LUNA).
  • Polygon (MATIC), Hindistan’ın en büyük çevrimiçi seyahat şirketlerinden biri olan “makemytrip”in, Polygon destekli ngageNFT üzerinde kendi seyahat tabanlı NFT koleksiyonunu başlattı. 2021’in sonlarından bu yana, Polygon, Blockchain’i üzerinde NFT başlatan küresel markaların akınını gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir