Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.860
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.860
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Sevilla Fan Token Chiliz ve Paribu Borsasında Listeleniyor.

sevilla fan token

Yapılan duyuruya göre Bugün saat 15.00’te Chiliz ve Paribu Borsası’nda Sevilla Fan Token ($SEVILLA) listelenecektir.

Chiliz platformu fan token yatırımlarına devam ediyor. Platfrom yaptığı yeni bir duyuru ile Sevilla Fan Token listelenmesini duyurdu. Beraberinde Paribu’da tokeni listeleyeceğini aktardı. Token’ın ön satışı Socios platformunda 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında 2 Euro fiyatla gerçekleştirildi. Toplam satılan Sevilla Fan Token sayısı ise 50.000 adettir.

 

Sevilla Fan Token Hakkında

Listeleme sırasında dolaşımdaki arz 332,653 adet olacaktır. Sevilla Fan Token’ın toplam arzı ise 10 milyon adettir.”

Sahip olduğunuz bir Sevilla Fan Token, kulüp taraftarlarına özel avantajlar sunacak. Bu avantajlar arasında, kulübe erişim, oylama hakkı, özel promosyonlar ve daha birçok özellik yer alacak.

Sevilla listelenmesi, kulüp hayranları için bir fırsat yaratıyor. Token sahipleri Socios uygulaması aracılığıyla, kulüple daha da yakın bir ilişki kurabilir ve onların kararlarına katılabilirler. Ayrıca, Sevilla Fan Token’ın gelecekteki değerinin artması, token sahiplerine ek bir avantaj sağlayabilir.

Chiliz Borsası’nda Sevilla Fan Token’ın listelenmesi, kulüp hayranlarının blockchain teknolojisi kullanarak kulüple daha yakın bir ilişki kurmalarına yardımcı olacak. Bu, futbol dünyasında bir dönüm noktası olarak kabul edilebilir ve gelecekte diğer kulüplerin de benzer tokenlar çıkarmalarına ilham verebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Sevilla Fan Token Chiliz ve Paribu Borsasında Listeleniyor.” te bir düşünce

  1. Savaş diyor ki:

    Paribuda 20000 TL lik bir Sevilla alımı yaptım bunun sonucunda diğer cripto paralarımın ayarı bozuldu ve 1 dk içinde 60000 lira zarrar ettim bunun sorumlusu kim olucak paribuyumu şikayet edim sizi mı şikayet edim ben 60000 zararımı kim telafi edicek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir