Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.170
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.170
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Sei Network Airdrop İhtimali İçin Neler Yapılabilir?

Sei Network, hızlı işlemler sunan ve DEX ölçeklenebilirlik sorununu çözmeyi hedefleyen bir blok zinciri projesidir. Cosmos ağı üzerine inşa edilmiş olan Sei Network, hız, verimlilik, kullanıcı odaklı bir yapı, güvenlik, ölçeklenebilirlik, çevreye duyarlılık ve yeni uygulamaların geliştirilmesi gibi benzersiz özelliklere sahiptir. Aynı zamanda, Sei Network testnet açısından zengin bir projedir ve airdrop konusunda cömert bir yaklaşım sergilemektedir. Proje, kripto camiasında dikkat çekmeyi amaçlamaktadır.

Sei Network, 2022 Ağustos ayında Coinbase Venture ve Multicoin Capital gibi önemli yatırımcılardan 5 milyon dolar değerinde fon toplamıştır. 2023 Ağustos ayında ise Bitget, Jump Capital, Multicoin Capital, Foresight Ventures gibi dikkate değer şirketlerin de yer aldığı birçok yatırımcıdan 80 milyon dolarlık bir fon toplamıştır.

Bu yatırım rakamları, Sei Network’ün potansiyelini ve yatırımcıların projeye olan güvenini göstermektedir. Ayrıca, bu fon toplamaları, olası bir airdrop’ta kazanç elde etme fırsatı sunabileceği anlamına gelmektedir.

Proje ve potansiyeli ile ilgili kısa bir bilgi edindiysek şimdi de airdrop için neler yapabileceğimize bir göz atalım.

-Öncelikle bir cüzdana ihtiyacımız var, ben Leap cüzdan kullanacağım eğer sizin bir Leap cüzdanınız yoksa  bu link üzerinde Leap Cüzdanı chrome’a ekleyebilirsiniz, hadi gelin görsellerde bunu birlikte yapalım.

-“Chrome ekle” ve “uzantıyı ekle” adımlarını takip ediyoruz ve “create new wallet” diyoruz eğer sizin öncede bir “Keplr” cüzdanınız varsa Keplr’ın üzerine tıklayarak eski cüzdanınızı Leap cüzdanınızın içine import diyerek aktarabilirsiniz.

-Bize verilen 12 tane kurtarma kelimelerini güvenilir bir yere not ettikten sonra “Confirm” diyor ve cüzdan şifremizi de oluşturuyoruz.

Link üzerinde siteye geliyoruz ve sağ üstten “Sign in” diyoruz ve seçeneklerden birini seçerek hesap oluşturuyoruz.

-Bunun hemen ardından görevlere geçelim.

-Mission 1 geldiğimiz zaman bizden Leap cüzdanı bağlamamızı isteyecek. Cüzdanımızı bağladıktan sonra en az 0.1 Sei olması gerekiyor bunun için bu linke gidip testnet tokenları talep edebilirsiniz.

-Hatırlatmalıyım ki faucet’lerde problem olabiliyor, ara sıra denemenizde fayda var.

-Jetonlarımı elde ettikten sonra Mission görevlerini sitede de anlattığı gibi tamamlamaya çalışıyoruz. Zaten sitede adım adım bizi yönlendiren bilgiler bulunuyor.

Sei Sosyal Medya Hesapları :

 

Sei Network gibi diğer testnet  kullanımı hakkında detaylı bilgiler için Airdrop Mühendisi Youtube kanalında bulunan videolarımızı izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir