Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.429
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.429
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Alchemy Pay SEI İle Entegrasyon Kurdu!

Alchemy Pay SEI

Sei Network‘ün yerel tokeni SEI, Alchemy Pay’ın  fiat-kripto On-Ramp sistemi ile entegrasyon kurdu.

Bu entegrasyon sayesinde Alchemy Pay, Sei Network’ün kullanıcılarına bu entegrasyon sayesinde daha kolay bir şekilde SEI tokenini normal fiat ödeme yöntemleriyle satın alabilmesi için destek sağlayacak.

Sei Network, trade işlemleri için özelleştirilmiş, açık kaynak kodlu katman-1 blok zinciridir. Sei Network; Multicoin, Jump, Coinbase Ventures, Flow Traders, Anchorage, LayerZero ve StepN gibi yatırımcılardan 30 milyon doların üzerinde bağış toplamıştı. Ayrıca Sei ekibi eski Google, Goldman Sachs, Robinhood, Nvidia ve Databricks gibi büyük şirketlerde çalışmış deneyimli bir ekipten oluşuyor.

Sei  Kurucu Ortağı Jeff Feng, “Alchemy Pay ile Sei’deki uygulamalar artık dünya çapındaki işletmeler, geliştiriciler ve kullanıcılar için geleneksel fiat para birimlerine sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor. Merkezi olmayan uygulamalar, geleneksel ödeme sistemi ağ geçitleriyle entegre olarak geniş ölçekte gerçek anlamda benimsenme yolunda önemli bir adım atıyor” dedi.

Alchemy Pay’ın  fiat-kripto On-Ramp sistemi şu anda 173 ülkede kullanılıyor. Alchemy kullanıcılarının geleneksel yöntemlerle kripto para birimleri alabilmesine olanak sağlamaktadır. ar. Bu yöntemler arasında Visa ve Mastercard, Apple Pay ve Google Pay gibi geleneksel yöntemler bulunmaktadır. Ayrıca 300’den fazla yerel ödeme yöntemine sahiptir.

Alchemy Pay yaptığı açıklamada, küresel pazarda aktif rol oynamak için çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni entegrasyonların geleceğini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir