Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.602
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.602
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Alchemy Pay, ABD’de Para Aktarma Lisansı Aldı!

Para Aktarma Lisansı

Kripto ödeme şirketi Alchemy Pay, ABD’nin Arkansas eyaletinde Para Aktarma Lisansı aldığını duyurdu.

Daha önce Coinbase ve Jack Dorsey’in Block şirketi de Arkansas eyaletinde Para Aktarma Lisansı almıştı. Bu duyuruyla beraber Alchemy Pay bu lisansı alarak kripto şirketleri arasına girmiş oldu.

Arkansas Menkul Kıymetler Departmanı tarafından verilen bu lisans, Alchemy Pay’in ödeme araçları satma veya ihraç etme, değer saklama, ön ödemeli erişim gibi hizmetleri resmi olarak sunmasına izin verir, aynı zamanda para, sanal para veya parasal değer alma gibi hizmetleri yürütmesine olanak tanır.

Bu lisans Alchemy Pay‘ın küresel pazarlarda yerel düzenleyici onayları almak için önemli bir kilometre taşı oldu. Daha önce de  Endonezya ve Litvanya gibi faaliyet gösterdiği pazarlarda da lisans almıştı.

Alchemy Pay ABD’nin diğer eyaletlerinde de lisans alma sürecinde olduklarını söyledi.

Alchemy Pay’in ekosistem lideri Robert McCraken,”Uyum konusundaki güçlü taahhüdümüzle, ekibimiz farklı ülkeler ve bölgelerde lisanslar elde etmek için önemli zaman ve çaba harcadı,”

Robert McCraken,“Şirket artık varlığını genişletmeye hazırlanıyor, hizmetlerini Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılara genişletmeyi ve itibari para ile kripto küresel ekonomileri arasında köprü kurarak misyonumuza daha fazla katkıda bulunmayı hedefliyor” dedi.

Alchemy Pay’ın web sitesine göre ödeme şirketini 173 ülke destekliyor bu ülkelerden arasında; Avustralya, Kanada, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan yer almaktadır.

Alchemy Pay 2023’ün Ocak  ayında resmi olarak Visa tarafından resmi bir hizmet sağlayıcı olarak listelenmişti. 2023’ün Haziran ayında ise küresel ödeme devi Mastercard tarafından Site Veri Koruma programı içinde uyumlu hizmet sağlayıcıları arasına girmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir