Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.632
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.632
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Circle, SEİ Network’e Yatırım Yaptı!

Circle, SEİ Network'e Yatırım Yaptı!

Kripto para dünyasının öncülerinden biri olan Circle, son olarak altcoin Sei Network’e stratejik bir yatırım gerçekleştirdi. Bu önemli yatırımın ardından Sei, Circle ağında piyasaya sürüldü.

Fortune tarafından paylaşılan habere göre, Circle’ın Sei Network’e yaptığı stratejik yatırım, kripto para dünyasında önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Sei Network, katman-1 (L-1) blok zinciri olarak biliniyor ve Circle’ın USDC tabanlı işlemleri için yeni fırsat kapıları açması bekleniyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Goldman Sachs, Bu Projeye Yatırım Yaptı!

Yatırımın, hem SEI’nin geniş kitlelere daha etkili bir şekilde ulaşabilmesine hem de Circle’ın işlem yelpazesini genişletebilmesine olanak tanıyacağı belirtiliyor.

Sei Vakfı Direktörü Samy Karim, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kripto para sektörü ile stablecoin endüstrisi arasındaki kritik bağa vurgu yaparak, “Kripto sektörü olgunlaştıkça, stablecoin endüstrisinin genel büyümesiyle giderek daha alakalı hale gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Nisan ayında gerçekleşen yatırım turunda, Sei Network; Jump Crypto, Multicoin Capital gibi yatırımcılardan 800 milyon dolar değerleme üzerinden 30 milyon dolar toplamıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Haberin duyurulmasının ardından SEI’nin fiyatında %9,2’lik bir yükseliş yaşandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir