Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.700
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.700
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Seedify.fund (SFUND) Nedir ?

Bu yazıda Seedify.fund (SFUND) Nedir ? veya  Seedify.fund SFUND ön satışlarına Nasıl Katılınır ? gibi bir çok soruyu cevaplandırdık. Metamask veya web3 cüzdanı ile bağlanabileceğimiz Seedify.fund SFUND kısaltması ile bilinen bir ön satış platformudur.

Seedify.fund (SFUND) Nedir ?

Seedify.fund Binance Smart Chain ağı üzerinde kurulmuş bir ön satış (launchpad) platformu olmakla birlikte kullanıcılarına bir çok fırsat sunmaktadır. Kendi yapısında kuluçka merkezi barındıran Seedify.fund listeleyeceği projeleri kendi teknik ekibiyle destekleyebilmektedir.

Seedify Fund platformu kullanıcı odaklıdır ve kullanıcılarının katıldıkları ön satıştan zarar etmeme garantisi vermektedir. Aynı zamanda Seedify üzerinde oyun merkezli gamefi (IGO) projelerinin ön satışı ile birlikte oyun merkezli NFT projelerinin de ön satışı (INO) olmaktadır.

Seedify.fund (SFUND) Nasıl Çalışır ?

Seedify.fund platformu üzerinde bir ön satışa (launchpad) katılmak için yapmanız gerekenler. Öncelelikle platform üzerinde SFUND token kitlememiz gerekiyor. Kilit seçenekleri 7 gün, 14 gün, 30 gün, 90 gün ve 180 gün olarak belirlenmiştir. Sfund tokenlerinizi kitledikledikten sonra kyc adımını tamamlamanız gerekmektedir. Kimlik doğrulamayı tamamladıktan sonra launchpad’lere katılmaya başlayabilirsiniz.

Seedify.fund platformu üzerinde çıkacak projeler için ise seedify.fund ekip olarak projeyi inceliyor ve araştırma yapıyor. Eksik veya desteğe olan projer için ise fonlama inkübatorü ve teknik destek sistemlerini kullanabiliyor. Ayrıca Seedify.fund, blockchain ve kripto ekosistemlerinde girişimcileri desteklemek için bir kuluçka programı sunmakta. Programa kabul edilen girişimciler, SFUND tokenlerine erişebilirler.

Seedify.fund (SFUND) Kurucuları Kimlerdir ?

Seedify Launchpad platformu ve SFUND token Levent Cem Aydan tarafından 2021 yılında kurulmuştur. Girişimcilik ruhuyla bilinen Aydan, 2018 yılından itibaren blok zincir ve kripto paralara ilgi duymaya başlamıştır. Son olarak Seedify.fund’u kurmaya karar veren Aydan, blok zincirde ilk oyun odaklı fonlama inkübatörü ve ön satış platformunu oluşturmuştur.

Seedify.fund Partnerleri Kimlerdir ?

Kripto ekosisteminin büyümesiyle ön satış platformlarına olan ilgide giderek arttı. Bu nedenle Seedify.fund ekibi özen göstererek partnerlerini seçti.
İşte Seedify.fund Partnertleri : Yield Guild, Apeswap, Asteroid, Basics Capital, Elrond, Everse Capital, Bluewheel, Kairon Labs, Metis.

seedify.fund

Seedify.fund (SFUND) Token Tahsisi Nasıldır ?

Seedify.fund token dağılımı aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir:

  • Toplam arz: 100,000,000 SFUND
  • Ekibin payı: %20 (20,000,000 Token) Seedify.fund ekibine, projeyi geliştirmek, yönetmek ve büyütmek için ayrılan paydır.
  • Yatırımcıların payı: %20 (20,000,000 Token) Seedify.fund’un özel ve halka açık yatırımcılara tahsis edilen payıdır.
  • Seedify.fund ekosistemi için tahsis edilen pay: %60 (60,000,000 Token) Seedify.fund ekosistemi için ayrılan paydır ve kuluçka programı, staking, ödüller ve diğer ekosistem aktiviteleri için kullanılacaktır.

Token dağılımı, projenin ekibi ve yatırımcılarına adil bir şekilde pay verirken, aynı zamanda ekosistem geliştirme faaliyetlerini destekleyecek yeterli kaynağı da sağlar. Bu, Seedify.fund’un büyümesine yardımcı olmakta ve kullanıcılarına faydalı hizmetler sunmakta.

SFUND Token Nasıl Alınır ?

SFUND Tokenı alabileceğiniz borsalardan bazıları şöyledir; Huobi, KuCoin, Gate.io, ve MEXC gibi borsalardan alınabilir. Ayrıca Borsalarda ki linkler üzerinden borsalara komisyon indirimli kayıt olarak satın alabilirsiniz. Ama unutmayın ki teknik analiziniz yapmadan hiçbir coin satın almayın.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız bizleri Telegram, Youtube ve Twitter  kanallarımızı takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Seedify.fund (SFUND) Nedir ?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir