Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.184
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.184
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kripto Firması 100 Milyon Dolar Topladı

DeFiance Capital, likidite fonu için 100 milyon dolar topladı.

Şirket tarafından bir açıklama yapılmamış  ancak Cheong ve diğer yatırımcılar, Twitter’da haberi doğruladı.

“Kripto genellikle dizginlenemeyen iyimserlikte zirveye ulaşır, umutsuz karamsarlıkta ise diptedir. Yatırım yapmak için daha iyi bir zaman yoktur.”

  • Şirket, “sekiz rakam” artışla 50 milyon doların üzerinde büyük bir artış kaydetti.
  • Yatırımcılar arasında kripto fonları, aile ofisleri ve mevcut yatırımcılar yer alıyor.
  • Kripto alanında, likit tokenlar ve fonları hakkında artan bir ilgi var.

Fonu desteklemeye karar veren yatırımcılara gelince, kripto fonları, aile ofisleri ve bazı mevcut yatırımcılar da dahil olmak üzere “iyi bir karışım” olduğu bildirildi.

Pantera Capital’in 2017’de başlattığı kendi Likit Token Fonu var vebunu “tipik olarak herhangi bir zamanda 10-20 likit tokene yatırım yapan çok stratejili bir araç” olarak tanımlıyor . Fonun, DeFi ve bitişik varlıklara odaklanan “ağırlıklı olarak isteğe bağlı bir strateji tarafından yönlendirildiğini” ekliyor.

Bancor, likit tokenlerle sorunsuz token takası sağlayarak piyasada öncü bir rol oynuyor.

“Bu yeni otomatik likidite biçimi, kullanıcıların dijital öğeleri, toplulukları, ekosistemleri ve daha fazlasını tokenleştirme şeklini dönüştürme potansiyeline sahip.”

Cinneamhain Ventures’ın ortağı ve birkaç DeFi projesine katkıda bulunan  Adam Cochran gibi birçok kişi DeFiance Capital’ın son hamlesini övdü .

DeFiance Capital nedir?

2020’de kurulan DeFiance Capital, Web3 ve kripto odaklı bir yatırım şirketidir ve ” DeFi , Web3 oyunları ve altyapı alanında    birçok başarılı yatırım ” iddiasındadır

Ayrıca Aave , dYdX  , Axie Infinity , Layer Zero , ( Arbitrum ) ve diğerleri gibi projeleri destekledi .

Bununla birlikte, kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in ( 3AC ) iflası olan büyük darbeyi vurdu , ancak kısa süre sonra bağımsız olarak çalışan ayrı bir şirket olduğunu iddia ederek ondan uzaklaştı.

DeFiance Capital, rakip fon 3AC’nin tasfiyesinden etkilendi ve önyargılı olduğunu söyledi.

Ayrıca CEO Cheong’un Three Arrow Capital’in mali tabloları veya koşulları hakkında “görünürlüğü” olmadığını iddia etti.

Kısa bir süre sonra, Eylül ayında, şirketin bir “Sıvı Girişim Fonu” için 100 milyon dolar toplama sürecinde olduğu ve bu noktada hedeflenen miktarın neredeyse yarısını zaten topladığı haberi çıktı. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir