Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SFUND Seedify Yükselişi Nereye Kadar Devam Edebilir ?

Seeidfy Sfund  fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Seedify Nedir ?

Seedify.fund (SFUND), merkeziyetsiz bir tohum fonlama inkübatörü ve launchpad platformudur. Özellikle blok zincir tabanlı oyun sektörüne odaklanan Seedify, tohum fonlaması ve launchpad ile geliştiricilere destek sağlamayı amaçlamaktadır. Seedify ekosistemi, oyun ve metaverse varlıkları için bir NFT launchpad’ini ve ilk oyun odaklı NFT pazarını içermektedir, bu da Seedify NFT Space adını taşımaktadır.

SFUND token, Seedify platformunun yerel kripto para birimidir ve BNB Chain (BNB) üzerinde oluşturulmuştur.

SFUND token sahipleri, tokenlarını stake ederek Seedify tarafından finanse edilen projelerin özel satışlarına ve ilk arzlarına katılma imkanına sahiptir. Seedify launchpad katılımcılarına yapılan token dağıtımı, katılımcıların dokuz seviyesine göre gerçekleşir. Dağıtım, birinci seviye katılımcılar için çekiliş usulü yapılırken, ikinci seviyeden dokuzuncu seviyeye kadar olan katılımcılara garantili paylar ayrılmaktadır. Katılımcıların seviyeleri, stake ettikleri SFUND miktarına ve staking sürelerine bağlı olarak belirlenir.

SFUND stake etmek, stakerlara Seedify tarafından seçilen ve desteklenen projelerden ödül tokenları alma fırsatı sunar. Ayrıca, Seedify.fund DAO üzerinden projelere oy verebilmek için de SFUND token stake etmek gerekmektedir.

Seedify (SFUND) projesi, Türk girişimci Levent Cem Aydan tarafından 2021 yılında kuruldu. Levent Cem Aydan, 10 yılı aşkın bir süredir girişimcilik deneyimine sahiptir ve 2012 yılından bu yana blok zincir sektörüne ilgi göstermektedir. Bu süre zarfında blok zincir startup projelerine yatırımlar yapmıştır.

SFUND Token

Toplam ve maksimum SFUND token arzı 100.000.000 adettir. SFUND token dağıtımı ise şu şekilde planlanmıştır:

  • %50: Fon havuzu rezervi
  • %16: Ekip ve kurucu rezervi
  • %10: Pazarlama ve geliştirme fonu
  • %9: Likidite madenciliği programları
  • %7: Topluluk ödülleri
  • %6: Başlangıç fonu havuzu
  • %2: İlk operasyonlar havuzu

Seedify (SFUND) projesini özel yapan nedir?

Seedify platformu, İlk Oyun Teklifleri (IGO) sunarak gelecek vadeden blok zinciri oyunlarını destekler. Seedify.fund DAO tarafından seçilen projelere finansman sağlar, oyuncu topluluklarını oluşturmalarına ve pazarlama stratejileri geliştirmelerine yardımcı olur. Seedify topluluğu, gelişmekte olan projelerin tokenlarını borsalarda listelenmeden önce edinme fırsatına sahiptir ve aynı zamanda Seedify.fund platformundaki staking ödüllerinden yararlanabilir.

Seedify’ın önemli bir özelliği, SFUND tokenının enflasyonist olmamasıdır. SFUND token staker’ları, Seedify tarafından finanse edilen projelerin tokenlarıyla ödüllendirilirken, yeni s tokenları üretilmez. SFUND token arzı 100 milyon adet ile sınırlıdır.

SFUND’da Kritik Direnç 

SFUND Seedify Yükselişi Nereye Kadar Devam Edebilir ?

Sfund grafiğini haftalık mum yapısı ile incelediğimizde, 5 Temmuz 2021 tarihinde oluşturulan destek bölgesinin, tam 812 gün sonra bile hala güçlü bir destek olarak işlev gördüğünü gözlemliyoruz. Bu bölge, net bir destek hattı olarak kabul edilebilir. Dip oluşumunu tamamladıktan sonra, 26 Temmuz 2021 tarihindeki direnç seviyesi aralığında fiyat dalgalanmaları yaşandı. Ardından, 0.6685 dolar seviyesini aştıktan sonra hızlı bir yükselişle beraber 56 günde %345 oranında artarak 2.3578 dolar seviyesine ulaştı.

Şu an itibariyle, 2.3578 dolar seviyesinden direnç gören Sfund, Bitcoin’in performansını bekleyen bir nitelikte hareket ediyor. Eğer Bitcoin, 38.000 dolar üzerinde destek bulabilir veya hızla 39.000 dolar seviyesine çıkarsa, Sfund bu direnç hattını aşarak 3.1399 dolar seviyesine doğru bir hareket gösterebilir. Ancak, eğer Bitcoin 38.000 dolar direncini aşamazsa, bu durumda satış baskısıyla karşılaşması muhtemeldir. Bu durumda, Sfund’un 1.9241 dolar seviyesine doğru gevşeme yaşayabileceğini düşünüyoruz, ancak bu bölgenin bir ara destek seviyesi olduğunu unutmamalıyız.

Sfund’un en yakın sağlam desteğinin 1.4497 dolar seviyesinde olduğunu belirtmek önemlidir. Kısaca genel piyasa pozitif devam ederse, bir sonraki hedefin 3 dolar civarları olabileceği düşünülmektedir. Ancak, piyasa negatif bir seyir alırsa, 1.5 dolar seviyelerine doğru bir düşüş gözlemlenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SFUND Seedify Yükselişi Nereye Kadar Devam Edebilir ?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir