Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.645
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.645
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

TRON Kurucusu Justin Sun Kullanıcılara Airdrop Müjdesi Verdi!

TRON Kurucusu Justin Sun Kullanıcılara Airdrop Müjdesi Verdi!

Çinli kripto para milyoneri Justin Sun, Poloniex ve HTX kullanıcılarına yönelik yaşanan saldırıların ardından, ücretsiz tokenlerden oluşan bir ‘efsanevi airdrop’ başlatma sözü verdi. Hem Poloniex hem de HTX, kısa bir süre önce ayrı saldırılara maruz kalarak toplamda 238 milyon dolarlık zarara uğramıştı.

Detaylar: Sun, saldırılardan etkilenen kullanıcılara Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla seslendi. Varlıklarının güvenliği ve özürlerini iletmek adına HTX ve Poloniex kullanıcılarına yönelik efsanevi bir airdrop başlatacaklarını belirtti.

Dikkatinizi Çekebilir: Kısa Vadeli Yatırımcılar Bitcoin İçin Ne Düşünüyor?

Sun, açıklamasında, “HTX ve Poloniex para yatırma ve çekme işlemlerini açmaya yaklaşırken, varlıkları olan kullanıcılar için efsanevi bir airdrop başlatacağız. HTX ve Poloniex’teki hacker saldırılarından etkilenen kullanıcılardan en derin özürlerimi sunarım. Zararı karşılayacağız ve tüm varlıklar güvende.” ifadelerini kullandı.

Önemli Notlar: Justin Sun, Poloniex‘in saldırıdan bir saat içinde etkilenen fonları tamamen geri ödeyeceği güvencesini verdi. Ayrıca, Poloniex‘in işletme gelirleriyle kayıpların karşılanabileceği belirtildi. Sun ayrıca, Poloniex saldırganına %5 beyaz şapka ödülü önerdi ve teklifi değerlendirmeleri için emniyet güçlerine yedi gün süre tanıdı.

Bu adımlar, kullanıcıların güvenliği ve kayıplarının telafisi adına atılmış önemli adımlar olarak dikkat çekiyor. Bu gelişmeler, kripto para topluluğu içindeki endişeleri hafifletmeye yönelik bir çaba olarak değerlendiriliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir