Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.883
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.883
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ARK Invest Robinhood Hisseleri Alıyor!

ARK Invest, GBTC’deki riski azaltırken, HOOD’un büyüme potansiyelinden yararlanmak istiyor. Cathie Wood’un yatırım yönetimi şirketi ARK Invest, son birkaç ayda %126 artan ve bu yıl %280 artan Grayscale’in GBTC’nin ek satışını gerçekleştirdi. Bu arada, ARK Invest fonları, kripto piyasasında büyük bir ralliye rağmen Coinbase (COIN) hisselerini almadan Robinhood Markets (HOOD) hisselerini almaya devam ediyor.

24 Kasım’da ARK Next Generation Internet ETF (ARKW), 94.624 HOOD hissesi satın aldı. Bu hareket, GBTC’nin negatif priminin %8.07’ye daraldığı bir döneme denk geliyor. GBTC’nin negatif priminin daralması, yatırımcıların GBTC’ye olan güvenini artırabileceğinden, ARK Invest’in hisselerini satma kararını etkileyebilecek bir faktör olabilir.

GBTC’nin negatif priminin daralmasının birkaç nedeni olabilir. Bunlardan biri, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanma olasılığının artmasıdır. Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla, yatırımcılar Bitcoin’e GBTC’den daha uygun maliyetli bir şekilde yatırım yapabilecek hale geleceklerdir. Bu durum, GBTC’nin popülaritesini azaltabilir ve negatif primini daraltabilir.

GBTC’nin negatif priminin daralmasının bir başka nedeni de, kripto para piyasasının genel olarak toparlanması olabilir. Kripto para piyasası toparlandıkça, yatırımcılar daha riskli yatırımlara yönelebilirler. Bu durum, GBTC’ye olan talebi artırabilir ve negatif primini daraltabilir.

Dikkatinizi çekebilir: 5ire Token Lansmanı! Airdrop?

ARK Invest’in GBTC hisselerini satma kararı, şirketin kripto para piyasası hakkındaki görüşlerini de yansıtabilir. ARK Invest, kripto paraların uzun vadede değer kazanacağına inanıyor. Ancak, kısa vadede piyasanın volatil olabileceğini ve yatırımcıların riskleri dikkate alması gerektiğini düşünüyor.

Ark Invest

Bu nedenle, ARK Invest, GBTC’deki riski azaltmak için hisselerini satarken, HOOD’un büyüme potansiyelini potansiyel bir fırsat olarak değerlendirmiş olabilir. HOOD, önümüzdeki haftalarda İngiltere’de aracılık operasyonları kurmayı planlıyor. Bu plan, HOOD’un büyüme potansiyelini artırabilir.

HOOD’un Avrupa’ya açılması, şirketin yeni müşterilere ulaşmasına olanak tanıyacaktır. Bu durum, şirketin gelir ve karlılığını artırabilir. Ayrıca, HOOD’un küresel bir oyuncu olarak konumunu güçlendirebilir. ARK Invest, HOOD’un Avrupa’ya açılma planlarını potansiyel bir büyüme fırsatı olarak değerlendirmiş olabilir. Bu nedenle, HOOD’a yatırım yaparak bu fırsattan yararlanmak istemiş olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir