Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.723
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.723
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC Komisyon Üyesi: Ethereum ETF Hata Kabul Etmez!

Ethereum ETF

SEC komisyon üyesi olan Hester Peirce yaptığı açıklamada başvuruların kendisi olana Ethereum ETF konusunda hata yapmayacağız dedi.

Biz kripto yatırımcıları spot Bitcoin ETF onayının ardından gözleri Ethereum ETF onayına diktik. SEC komisyon üyesi olan Hester Peirce SEC başkanı Gensler’ı uzun zamandır sert şekilde eleştirmesiyle biliniyor. Bu sefer isim vermeden geçmiş uygulamaları eleştirdi.

Bu yazı da dikkatinizi çekebilir: Binance ve SEC Mahkemede Karşı Karşıya Geldi!

SEC komisyon üyesi Hester Peirce katıldığı bir yayında şunları söyledi:

Artık onaylama süreçlerini eskisi gibi yapmayacağız. Benzer ürünlere verdiğimiz onayları, diğer ürünler için verirken aynı düşünceye ve mantığa sahip olmalıyız. Geçmişte de söyledim, buradaki düşünce tarzımız mantıklı olmalı. Bize ‘Kaprisli ve keyfi davranıyorlar’ diyen bir mahkeme kararı olmamalı. Aynı hataları yapmayacağız

Komisyon üyeleri arasında Hester Peirce kripto para dünyasına verdiği destekle biliniyor. Gary Gensler’ı da sert şekilde eleştiriyor. Komisyon üyesi son Bitcoin spot ETF karar sürecinde “onay” oyu veren üyelerdendi.

Spot Ethereum ETF kararlarının mayıs ve haziran aylarında gelmesi bekleniyor. Bu süreçteki ilk karar 23 Mayıs’ta VanEck spot Ethereum talebi için olacak. 24 Mayıs’ta ise ARK Invest’in talebi için karar verilmek zorunda. Bu kararlar içerisinde BlackRock’ın spot Ethereum ETF talebinin kararı ise temmuz ayında olacak.

SEC’nin Bitcoin spot ETF’lerinde olduğu gibi burada da toplu bir karar vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir