Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.877
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.877
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

“SEC Kararı Bitcoin Piyasasını Etkileyebilir”

SEC Twitter Hack: Bitcoin ETF ve Güvenlik Soruşturması

Fidelity küresel makro yöneticisi Jurrien Timmer, SEC’nin spot Bitcoin ETF’leri konusundaki kararın, piyasada yükselişin yanı sıra düşüş getirebileceği uyarısında bulundu. Timmer, bu kararın piyasada nasıl bir etki yaratabileceğini değerlendirdi.

Dikkatinizi Çekebilir: Do Kwon ABD’ye Teslim Edilecek!

Fidelity yöneticisi Jurrien Timmer, SEC’nin spot Bitcoin ETF’leri konusundaki kararın piyasayı nasıl etkileyebileceği konusunda yaptığı açıklamalarla yatırımcılara dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Timmer, kararın piyasada çift yönlü hareketlere neden olabileceğini vurgulayarak, yatırımcıların bu süreçte hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti.

Timmer, SEC’nin spot Bitcoin ETF’leri konusundaki kararın yükselişi değil, düşüşü de tetikleyebileceği konusunda yatırımcıları uyardı. Kararın piyasada nasıl bir etki yaratacağını öngörmek zor olduğunu belirtti.

Yatırımcıları kısa vadeli “Haberi sat” trader’ları ve uzun vadeli Bitcoin sahipleri olarak ayıran Timmer, uzun vadeli yatırımcıların büyük bir kısmının kararı fazla önemsemediğini söyledi.

Timmer, büyük oyuncuların Bitcoin vadeli kontratlarına ilgi gösterdiğini ve bu konuda SEC’nin kararını beklediklerini belirtti. Büyük oyuncuların vadeli kontratları satıp spot piyasaya geçebileceklerini vurgulayarak, piyasada çift yönlü fiyat oynaklığının olası olduğuna dikkat çekti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir