Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.255
% 3.39
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.255
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitget Token (BGB) Nedir? Nasıl Alınır?

Bitget Token

Bitget Token (BGB), 2018 yılında kurulmuş olan kripto para borsası Bitget’ in yerel tokenidir. Merkezi olmayan bir blockchain ağı kullanan  BGB token, yüksek ölçeklenebilirlik ile de öne çıkıyor.

BGB Kullanım Alanları

BGB Token, Bitget ekosisteminde kullanıcılara indirimli işlem ücretleri çeşitli ödüller ve önsatışlara katılabilmek gibi fırsatlar sunar. Ayrıca Bitget, BGB tokeni için bir yakım mekanizması geliştirmiştir ve bu sayede toplam arzı zamanla azaltmak hedeflenmiştir. Böylelikle, BGB’ nin piyasadaki arzı azalacak. Ayrıca, fiyat olarak değeri artmış olacak. Bitget Token’ in birçok kullanım alanı olduğu gibi ayrıca bazı avantajlar ve dezavantajları da vardır.

İlginizi çekebilir: Bitget Borsası Nedir? Nasıl Kullanılır?

BGB Token Avantajları ve Dezavantajları

Avantajları; düşük işlem ücretleri spot alım ve satım işlemlerinde %0.1 gibi düşük bir işlem ücreti alır. Ayrıca bu işlem ücretlerini BGB ile ödeyince bu oran %0.08 olmaktadır. Ek olarak, özel fırsatlar sayesinde BGB token ile kullanıcılar önsatışlara katılıp, özel etkinliklere erişim hakkı elde ederler.

Dezavantajları; BGB coinin borsası Bitget bazı kripto paraları içermiyor ve platformda itibari para birimleriyle işlem yapılamıyor.

Tokenomik

BGB Tokenin toplam arzı 2 milyar adet BGB tokendir. Şuanda dolaşımda 1 milyar 400 milyon adet BGB token bulunmaktadır. Ayrıca, token dağıtımı aşağıdaki gibidir:

  • Dolaşım arzı (%25)
  • Yeni kullanıcılar (%15)
  • Markalaşma (%15)
  • Ekosistem (%15)
  • Takım (%20)
  • Yatırımcı koruma fonu (%10)

Bitget Token (BGB) Tokenomik

Bitget Token Piyasa Verileri


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Nereden Alınır?

BGB, Coin Mühendisi’ ne özel indirimli Bitget borsası linki ile kayıt olarak alabilirsiniz. Ayrıca token Bitfinex, MEXC gibi borsalarda da listelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir