Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.221
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.221
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fidelity, Spot Bitcoin Fonu Hakkında SEC İle Toplantı Yaptı!

Fidelity

Fidelity, 7 Aralık’ta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile gerçekleştirdiği bir toplantıda önerdiği spot Bitcoin ETF’si hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Şirketin varlık yönetimi konusundaki uzmanlığına dayanarak, düzenleyici kuruma sunduğu sunumda “Bitcoin” başlıklı bir bölüm de bulunuyor. Sunumda, ETF iş akışlarına ilişkin “Ayni” oluşturma ve geri ödeme modelleri detaylı olarak açıklandı.

Fidelity’nin sunumunda vurgulanan önemli bir nokta, arbitraj ve riskten korunmanın fiziksel yaratımlarla daha verimli olduğu yönündeydi.

Son haftalarda Bitcoin’in fiyatındaki 44.480$ seviyelerine kadar olan artış, SEC’in önerilen spot ETF’ler için incelemekte olduğu başvurulara ilişkin kararların yaklaşmasıyla birlikte gerçekleşti. Dosya ve notlarda yapılan değişiklikler arasında, düzenleyiciler ve varlık yöneticileri, teklif edilen fonların onaylanması durumunda nasıl çalışacağına dair teknik detaylara odaklanmış görünüyor.

Bloomberg Intelligence analisti James Seyffart, VanEck’in spot Bitcoin ETF’si için yapılan değişikliklere dair Cuma günü yaptığı yorumda;

“Oluşturma/kullanma dili hem ayni hem de nakdi içeriyor” dedi. “Herkesin S-1’lerinde bu seçeneği bırakması bekleniyor, ancak 19b-4 onayları en azından başlangıç için yalnızca nakit yaratmaya izin verebilir.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir