Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.666
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.666
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Do Kwon ABD’ye Teslim Edilecek!

Do Kwon ABD’ye Teslim Edilecek! Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon, ABD’ye iade edilecek. Karadağ Adalet Bakanı Andrej Miloviç, ABD’li yetkililerin iade talebini yerine getirmeyi planladığını açıkladı.

Kwon, geçtiğimiz mart ayında Karadağ’da tutuklandı ve sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle dört ay hapis cezasına çarptırıldı. Terra kurucu ayrıca, ABD ve Güney Kore’de Terra ekosisteminin çöküşü sebebiyle de suçlandı. Kwon’un ABD’ye iade edilmesi halinde, emtia dolandırıcılığı, menkul kıymet dolandırıcılığı, banka havalesi dolandırıcılığı ve piyasa manipülasyonu da dahil olmak üzere sekiz suçlamayla karşı karşıya kalacağı ifade ediliyor.

Mayıs 2022’de Terraform Labs’ın yaşadığı çöküş, kripto para piyasasında gerilemeyi başlatan en büyük katalizörlerden biriydi. Terra’nın sabit coin’i UST’nin dolar karşısındaki sabitliğini kaybetmesi, milyarlarca dolarlık kayıplara neden olmuştu. Do Kwon iade edilmesi, kripto para endüstrisi için önemli bir gelişme olacak. Kwon, Terra ekosisteminin çöküşünden sorumlu tutularak, kripto para piyasası üzerindeki güveni yeniden kazanmaya çalışacak.

Kwon’un iade süreci

Kwon’un iade süreci, Karadağ hükümeti ve ABD hükümeti arasında yapılacak görüşmelerle başlayacak. Görüşmelerde, Kwon’un iadesinin hukuki şartları ve koşulları belirlenecek. Do Kwon iade edilmesi halinde, ABD’de yargılanacak. Do Kwon suçlu bulunması halinde, onlarca yıl hapis cezasına çarptırılması gündemde.

Dikkatinizi çekebilir: Deloite, Blokzinciri kullanacak!

Kwon’un iadesinin etkileri

Kwon iade edilmesi, kripto para endüstrisi için önemli bir gelişme olacak. Do Kwon, Terra ekosisteminin çöküşünden sorumlu tutularak, kripto para piyasası üzerindeki güveni yeniden kazanmaya çalışacak. Kwon’un iade edilmesi, kripto para piyasası için bir dönüm noktası olabilir. Kwon’un suçlu bulunması halinde, kripto para piyasası üzerinde önemli bir olumsuz etki yaratması bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir