Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.146
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.146
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

El Salvador’dan Bitcoin İçin Önemli Adım!

el salvador bitcoin

El Salvador, Bitcoin yatırımı ile 1.000 kişiye vatandaşlık ve ikamet vizesi kazandıran yeni bir yatırım programı başlattı.


El Salvador hükümeti ile stablecoin ihraççısı Tether, 7 Aralık’ta duyurulan “El Salvador Özgürlük Vizesi Programını Benimsemek” adlı program ile 1 milyon dolarlık Bitcoin ya da USDT yatırımı yapacak varlıklı yatırımcılara, geri ödemesiz depozito ile başlayan 999 dolarlık bir ücret karşılığında vatandaşlık imkanı da sunuyor.

Bu program, tüm kontenjanlar dolarsa ülkeye toplamda 1 milyar dolar getirecek ve diğer ülkelerde benzer programları olan Vanuatu gibi ülkeler için önemli bir gelir kaynağı olabilir.

Ancak, kripto hedge fonu Altana Digital Currency’nin kurucusu Alistair Milne, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada El Salvador’un teklifinin küresel pazarda rekabetçi olmadığını ve bir Avrupa Birliği ülkesinde vatandaşlığın daha uygun fiyatla elde edilebileceğini belirtti.

Benzer şekilde, Grenada ve St Kitts ve Nevis’in de benzer programları bulunmakta olup, katkı payları sırasıyla 150.000 ve 250.000 dolardan başlamaktadır. Bu ülkeler, yatırım göçü danışmanlık şirketi Henley & Partners tarafından rapor edilen çeşitli vatandaşlık programlarıyla uluslararası yatırımcılara çekici seçenekler sunmaktadır

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir