Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.067
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.067
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Deloitte, Kilt Blok Zincirini Kullanacağını Açıkladı

Deloitte

Deloitte muhasebe firması, lojistik hizmetlerinde Polkadot tabanlı Kilt blok zincirini kullanacağını duyurdu.

İlginizi çekebilir: Binance’te Listelenecek Olan Jito (JTO) Nedir?

Deloitte ayrıca teknoloji şirketi olan Nexxiot ile çalışarak KYC ve KYB sistemlerinin birleşimi olan KYX hizmetini hayata geçirecek. Böylece bu sistemi Kilt ağına entegre edecekler.

KILT protokolünün kurucusu Ingo Rube yaptığı bir açıklamada ” KYK sistemi merkeziyetsizdir ve açık kaynaklıdır. ” dedi. Böylelikle, her kurum kripto paralar kullanmadan ya da blok zincir deneyimlemeden bu sistemi kolaylıkla kullanacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu KYX sistemini ilk olarak denizcilik sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Hapag-Lloyd kullanacak. Daha sonra da Vodafone ona katılacak. Hapag-Lloyd yaptığı bi açıklamaya göre yaklaşık olarak 1,5 milyon konteynerini izlemek için cihazlar edindi. Bu şekilde şirket güvenlik önlemi aldığını belirtiyor.

KILT token fiyatı arttı

Deloitte ve Nexxiot ile yapılan ortaklık duyurusundan sonra KILT protokolün tokeni KILT son 24 saatte %2,5 artış gösterdi. Bu gibi haberler olumlu olarak piyasaya yansıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir