Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.552
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.552
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Starknet, STRX Token Airdrop Planını Açıkladı!

Starknet

Starknet, merakla airdrop dağıtımı açıklamasını yaptı  Proje 1.8 milyardan fazla STRK tokenini dağıtım  planlarını açıkladı. Airdrop sayfası yakında gelebilir. İşte Detaylar!

Dikkatinizi Çekebilir: Binance CEO’su CZ Evine Dönemeyecek!

Starknet, blok zinciri topluluğunu güçlendirmek adına büyük bir adım atıyor. 1.8 milyardan fazla STRK tokenin dağıtımıyla ilgili yapılan duyuruda, bu miktarın yarısının bir vakfa, diğer yarısının ise kullanıcılara tahsis edileceği açıklandı.

Starknet, projenin sosyal sorumluluk anlayışını vurgulayarak, 900 milyon STRK tokenini bir vakfa tahsis edecek. Bu vakıf, toplum odaklı projelere ve sosyal etkinliklere destek sağlayarak Starknet’in küresel etkisini artırmayı hedefliyor.

Kalan 900 milyon STRK tokenini doğrudan kullanıcılara dağıtacak. Bu, projenin başarısına katkıda bulunan topluluğa teşekkür niteliğinde bir hamle olarak değerlendiriliyor. Bu dağıtım ise airdrop olacak şekilde planlanıyor.

Starknet, kullanıcılara yönelik STRK tokeni airdropu için özel bir sayfa oluşturuyor. Airdrop sayfasının yakın zamanda açılması bekleniyor. Kullanıcılar, bu sayfa üzerinden detaylı bilgilere erişerek, dağıtımlara katılım sağlayabilecekler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir