Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.235
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.235
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC Mahkemeden Binance.US’e Denetim Talimatı Vermesini İstedi

Sec BİNANCE.US'e

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance.US’in mahkeme tarafından talep edilen belgeleri sunmadığı için mahkemeden Binance.US için inceleme emrinin verilmesini talep etti.

Geçtiğimiz Haziran ayında SEC, Binance.US ve kurucusu Changpeng CZ Zhao‘yu lisanssız bir menkul kıymet borsası işletmekle suçlayarak dava açmıştı.

Bugün ise SEC, Mahkemeden Binance.US için denetim talimatı vermesini istedi.

SEC borsayı,” Önemli bilgiler hakkında tutarsız beyanlarda bulunmakla, belgelerin ve bilgilerin küçük üretimini geciktirmekle ve müşteri varlıklarının saklanması konusundaki çalkantılı iddialarını aydınlatacak muhtemel bilgilerin tam kategorilerini engellemekle” suçladı.

Ayrıca Binance kurucusu CZ’yi herhangi bir mahkemenin yargı alanının dışında olduğunu düşünen bir birey olarak nitelendirdi.

SEC, bu yılın başlarında Binance Custody’den yeniden markalaşan Ceffu’nun Binance.US’a da hizmet verebileceğine ve bu nedenle daha önce yapılan bir anlaşmayı ihlal ederek ABD müşteri fonlarını ülke dışına kaydırmak için kullanıldığını ifade etti.

Ceffu ise ,tamamen bağımsız bir üçüncü taraf teknoloji hizmet sağlayıcısı olduğunu ve Binance’in bir parçası olmadığını söyledİ.

Binance ve SEC arasındaki davanın ilk duruşması bugün 22.00‘da gerçekleşecek.

 

Mahkemeden çıkacak olan kararları herkesten önce öğrenmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Son Dakika Haberlerine En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version