Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.802
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.802
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance.US İşlem Hacmi Düşüşte!

binance.us binance amerika

Son günlerde yaşanan olaylardan dolayı sunulan verilere göre Binance.US işlem hacimleri gün geçtikçe azalıyor.


▪️ Yapılan araştırmalara göre, kripto piyasası Ağustos ayından itibaren önemli bir düşüş yaşamakta. Aylık işlem hacmi, Ocak 2022’ye kıyasla %98 azalarak Eylül ayında daha da düşüş trendini sürdürüyor.

▪️ Buna göre, kripto devi Binance’in Amerika operasyonları, 15 Eylül itibarıyla yalnızca 115,7 milyon dolarlık işlem hacmine sahip. Bu rakam, Ağustos ayındaki 286 milyon dolarlık hacmin oldukça altında bir seviyede.

▪️ Bu düşüşün büyük bir nedeni, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) Binance CEO’su Changpeng Zhao’yu Mart ayından bu yana ihlal suçlamalarıyla karşı karşıya bırakması olduğu düşünülüyor.

▪️ Bunun yanı sıra, Haziran ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance.US’ ile birlikte Zhao ve ana borsa Binance’e yönelik bir dizi ihlal suçlamasıyla dava açmıştı. Bu, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Şirket, bu suçlamalarla mahkemede mücadele etmeye devam ediyor.

▪️ SEC’in şikayeti üzerine, Binance.US bankacılık desteğini kaybetmiş, ABD doları mevduatlarını askıya almış ve birçok personel çıkartmıştı. Binance.US’in İcra Kurulu Başkanı Brian Shroder, geçtiğimiz hafta şirketin kalan çalışanlarının üçte birini işten çıkardıktan sonra görevinden ayrıldı.

▪️ CoinGecko verilerine göre, Binance.US Pazartesi günü itibarıyla günlük yaklaşık 10,5 milyon dolarlık işlem hacmine sahip. Bu, ABD’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase Global Inc.’in günlük 948 milyon dolarlık işlem hacmiyle karşılaştırıldığında belirgin bir fark ortaya koymaktadır.

Güncel Haberlerimizi Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version