Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.409
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.409
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Solana ve Ripple, Çevre İçin Bir Araya Geldi

Solana ve Ripple

Solana ve Ripple iklim değişikliği ile mücadele etmek için kripto bazlı çözümlerin kullanılması amacıyla bir araya geldi.

Kripto sektöründeki önemli aktörler kripto teknolojisinin gerçek hayatta nelere fayda sağlayabileceğini kanıtlamak için oldukça çaba harcıyorlar. Teknolojinin gerçek hayattaki uygulamalarına ve sosyal faydalarına dikkat çekmek isteyen kripto şirketleri, bu yıl ki Davos zirvesinde önemli bir adım attı.

Kurucuları arasında Solana, Ripple ve Global Blockchain Business Council’ın (GBBC) bulunduğu bir grup kripto şirket Blockchain x Climate Leadership Network’ü (BxC)  adında yeni bir sivil toplum girişimi kurdu.

Davos zirvesinde yapılan bir oturum ile duyurulan girişimin temel amacının, iklim değişikliği ile mücadelede blokzincir teknolojisinin kullanımı ve ne tür ilkeler ile hareket edilmesi gerektiğini belirmek olduğu açıklandı.

BxC stratejik danışmanı Daniel Hwang, Davos’taki bir röportajda “Bence iklim kullanım durumu, diyelim ki spekülatif perakende katılımının ötesinde gerçek dünya faydası açısından en mantıklı olanı” dedi.

Proje aynı zamanda çevre odaklı katman 1 blok zinciri Regen Network tarafından desteklenmekte. Ayrıca girişime çevre ve iklim konusunda tecrübeli olan Eqo Networks liderlik edecek.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version