Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.834
% 4.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.834
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Hong Kong Yatırım Fonu, Web3 İçin 500 Milyon Dolar Topladı

Hong Kong Yatırım Fonu

Hong Kong merkezli küresel varlık yöneticisi HashKey Capital,  web 3 yatırım fonu için 500 milyon dolarlık yatırım turunu tamamladı.

Kripto piyasalarında yaşanan ayı sezonu ve sektördeki gerilemelere rağmen Web3 teknolojisi yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Hong Kong merkezli küresel varlık yöneticisi HashKey Capital, 17 Ocak’ta FinTech Yatırım Fonu III için 500 milyon dolarlık bir yatırım turunun tamamlandığını duyurdu.

Şirkete göre Fon III, blok zinciri ve kripto teknolojilerinin kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olacak altyapılara, araçlara ve uygulamalara yatırım yapmak için kullanılacak.

HashKey Capital yatırım direktörü Xiao Xiao konu ile ilgili açıklama yaptı.

“Web3 göz ardı edilemeyecek kadar hızlı büyüyor. Birçok geleneksel kurum ve internet devi kripto ile ilgileniyor. Bazıları bu paradigma değişimine nasıl katılacaklarını öğreniyor.”

Xiao, finans kuruluşlarının kripto para birimini portföylerini çeşitlendirmek için başka bir varlık sınıfı olarak görebileceğini söyledi. Aynı şekilde, bir fona yatırım yapmanın Web3 alanıyla etkileşime geçmek için en kolay yol olduğunun altını çizdi.

2018 yılında kurulan HashKey Capital, 1 milyar doların üzerinde müşteri varlığını yönetti ve sektörün en büyük oyuncularından bazılarına yatırım yaptı. Bunlar arasında Animoca Brands, Polygon, Moonbeam ve Blockdaemon gibi projeler yer almaktadır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir