Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.770
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.770
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Santiment: Bu Altcoin, En Gelişmiş Kripto Para!

On-chain analitik kaynağı Santiment, popüler bir altcoin projesinin en gelişmiş kripto para birimine sahip olduğunu söylüyor. İşte nedenleri…

Github verilerine göre en gelişmiş altcoin hangisi?

GitHub’daki geliştirme faaliyetleri söz konusu olduğunda, Santiment Cardano’nun en yaygın Blockchain konumunda olduğunu söylüyor. Ek olarak, Santiment işletmesi tarafından sağlanan Github verileri, Cardano geliştiricileri tarafından görüntülenen etkinlik düzeyinde bir artış olduğunu gösteriyor.

Github, yazılım geliştirme projeleri için web tabanlı bir depolama servisidir. Buradaki aktiviteler bir altcoin projesine yönelik geliştirici ilgisini ortaya koymaktadır. Yakın tarihli bir Santiment tweet’i Github verilerinden şunları çıkarıyor:

Kod gönderimleri, sorun etkileşimleri ve daha fazlasına ilişkin analizimize göre Cardano, piyasada en gelişmiş kripto para birimi olarak hüküm sürüyor.

GitHub faaliyetleri, ICO’lar ve diğer altcoin projelerini değerlendirirken dikkate alınması gereken önemli bir faktör. Geliştiricilerin hangi projelerde çalıştığını bu verilerden öğrenebiliyoruz. Buna bağlı olarak, bir projeye çok sayıda geliştiricinin odaklanmasından çeşitli anlamlar çıkarabiliriz. Geliştiriciler genellikle uzun vadede sonuç verecek projelere odaklanmaktadır. Bu konuda, Cardano’nun uyguladığı önemli güncellemeler var.

Vasil hard fork, ağa daha fazla geliştirici çekiyor

Cardano’nun (ADA) popülaritesi, merakla beklenen Vasil hard fork ile bağlantılı olarak artıyor. Daha fazla geliştirici ve yatırımcı, yeni güncellemenin avantajlarını deneyimlemek için ağa katılıyor. Bu bağlamda, Vasil hard fork, Cardano ağını daha verimli ve hızlı hale getirecek. Cardano geçen Alanzo yükselmesiyle akıllı sözleşme yeteneği kazanmıştı. Vasil ise daha çok ağın verimliğini arttırmaya odaklanan bir güncellemedir.

Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Cardano ekibi yakın bir tarihte Vasil’i testnet’in başarıyla uyguladıklarını duyurdu. Ekip, güncellemeyi mainnet üzerinde uygulamadan önce dört hafta daha zaman istiyor.

Cardano teknik analiz

Teknik kısımda, ADA fiyatı 0,55 dolar direnciyle mücadele etmeye devam ediyor. Bu aralık boyunca, 0,435 dolarlık destek bölgesi etrafında işlem görüyor. Daha geniş açıdan, ADA fiyatı 13 Haziran’da ortaya çıkan bir fraktal şekillendiriyor.

Fraktal likidite toplama etrafında dönüyor. 13 Haziran’ın dip seviyesi 0,435 dolardan 19 Haziran’da %21 artışla 0,527 dolara yükseldi. İkinci likidite koşusu, 13 Temmuz’daki düşük dalgalanma 1 Temmuz’un altında kalan likiditeyi süpürürken gerçekleşti. Bu gelişmeyi %26’lık bir artışla 0,550 dolara yükseltti.

Üçüncü likidite olayı, 13 Temmuz’un dip seviyesi 0,401 ya da 12 Mayıs dibi 0,380 doların altına düşmesiyle gerçekleşecek gibi görünüyor. İlginç bir şekilde, şimdiye kadar meydana gelen her iki likidite olayı da 30’da aşırı satım bölgesi civarında veya altında olmuştur. Bu nedenle, yatırımcılar ikincil onay için RSI kontrol edebilir. Son olarak, analist Akash Girimath’a göre 0,401 dolar veya 0,380 dolarlık bir süpürme ile ortaya çıkan ralliden elde edilecek potansiyel kazançlar, %40 ila %55 arasında olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir