Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.435
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.435
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist, 6 Altcoin İsmi Verdi: Bunlarda Dip Avcılığı Yapın!

Birkaç gün yeşilde kaldıktan sonra, kripto para piyasası bir süreliğine düşüşe geçti. Yaklaşan Fed toplantısından önce bir miktarda olsa toparlanma söz konusu. Bu yazıda, analist Motiur Rahman’in listesinden, dip fiyatları onaylayan 6 altcoin projesini inceleyelim. Bu analizlerin sadece birer tahmindir ve kesinlik bulundurmaz.

Ani bir ralli durumunda izlenmesi gereken 6 altcoin

Ethereum (ETH)

Ethereum, Bitcoin tekrar toparlanırken altcoin piyasasına öncülük edecek lider olarak görülmektedir. Bunun nedeni, Ethereum’un, en büyük altcoin statüsünün yanı sıra yaklaşan büyük haberleridir. Son zamanlarda, Ethereum merge test aşamalarından başarıyla geçti. Son EthCC konferansı sırasında, merge’ün Eylül ayına kadar uygulanacağı açıklandı. Böylece, Ethereum şimdiye verimli ve ölçeklenebilir haline gelecek. Analistlere göre, Bitcoin bu haberin ortasında yükselirse, Ethereum diğer birçok altcoin’den daha iyi performans gösterebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Meme coin’ler, piyasa ralli zamanlarında oldukça iyi performans gösterdiler. Geçen yıl, en ünlü ve en iyi performanslardan biri Shiba Inu (SHIB) olmuştu. Bu nedenle, Bitcoin başka bir ralliye başladığında, Shiba Inu’da bu ivmeye eşlik edecek. Ancak, bu sadece geçmiş performansıyla ilgili spekülasyonlarla ilgili değil. Şu anda Shiba Inu ekosisteminde çok şey oluyor…

Örneğin, Shiba Inu ekibi kısa süre önce SHIB yakan bir Visa Card duyurdu. Bu kart ile kullanıcılar ödeme yaparken SHIB yakabiliyorlar. Böylece, SHIB’in sınırsıza yakın arzı bir ölçüde azalıyor. Yatırımcılar ve kripto topluluğu, bu etkinliklere SHIB’ye inanmak için bir sebep olarak görüyor.

ApeCoin (APE)

2022’de kripto için zayıf piyasa performansına rağmen, NFT’lere yönelik iştah güçlü kalmaya devam ediyor. Bitcoin tekrar yükseldiğinde, dikkat çeken piyasalardan biri NFT’ler olacak. Bu kulvardan en bilinen örneklerden ApeCoin (APE), analistlere göre böyle bir senaryoda yükselişe geçebilir.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Apecoin toplu bir davaya hazırlanıyor. Ayrıntıları bu makalede aktardık.

Ripple (XRP)

XRP (XRP), Ripple’dan gelen son iyi haberler nedeniyle yatırımcıların dikkatin çekiyor. XRP, 2020’de başlayan SEC davasından bu yana düşüşteydi. Bununla birlikte, davanın sona yaklaştığına işaret eden önemli gelişmeler var. Ayrıca, finans endüstrisinin hala çeşitli işlemler için Ripple ağını tercih ettiğini görüyoruz.

Bu haberlerden bazıları, Ripple’ın özellikle Asya’da artan sayıda ortaklıklarından geliyor. Bunlardan en sonuncusu, Ripple ile Singapur’un en iyi finans kurumlarından biri olan FOMO Pay arasındaki ortaklık oldu. FOMO Pay, Ripple ağını kullanarak işlem likiditesini iyileştirmeyi hedefliyor. XRP bu sistemin ayrılmaz bir parçası olduğundan, analiste göre bugün satın alınabilecek uygun bir kripto para birimi olarak ortaya çıkıyor.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), ayı piyasasının Aralık 2022’de başlamasından bu yana değerinin çoğunu kaybetti. Ancak Cardano’nun on-chain metrikleri köşeyi dönmek üzere olduğunu gösteriyor. Santiment verileri, Cardano’nun ortalama fonlama oranının Cardano için potansiyel bir ralliye işaret ettiğini gösteriyor.

Santiment’e göre, tasfiye edilen ADA long’larının sayısında keskin bir artış oldu. Geçmiş örnekler bir şey varsa, o zaman Cardano’nun cari fiyatlarla satın alma pozisyonunda olması ihtimali vardır. Bu nedenle, Bitcoin’in kilit desteği tutması ve zıplaması ile ADA’nın neden bir ralli için konumlandırılabileceğini görmek zor değil.

Dogecoin (DOGE)

Elon Musk’ın en sevdiği kripto para, piyasalar tekrar yükseliş işaretleri gösterirse çok fazla potansiyele sahip. Dogecoin, geçen yıl Musk’tan gelen tweet’lerle bireysel yatırımcıların akınına uğradı. Ayrıca Dogecoin’de Shiba gibi daha işlevsel bir para birimi haline geliyor.

Bunlardan biri, DOGE’nin günlük ödeme para birimi olarak daha iyi performans göstermesini amaçlayan teknoloji yükseltmeleridir. Bu tür en son hamle, Dogecoin düğümlerini v.14.6 olarak adlandırılan yeni bir çekirdeğe taşımaktır. Şu anda Dogecoin ekosisteminde gerçekleşen diğerlerinin yanı sıra bu yükseltme, 2022’de bir piyasa rallisi olması durumunda Dogecoin’in fiyatını yükseltmeye yardımcı oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir